Haberler

Trabzon: İstanbul'daki Bürokrat ve İş Adamlarından Yardım

İstanbul'da Faaliyet Gösteren 'Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Platformu' Tarafından İldeki Çeşitli Kurum ve Kuruluşlara Araç ve Bilgisayar, Muhtaç Öğrencilere de Giyecek Yardımı Yaptı.

İstanbul'da faaliyet gösteren 'Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Platformu' tarafından ildeki çeşitli kurum ve kuruluşlara araç ve bilgisayar, muhtaç öğrencilere de giyecek yardımı yaptı.

Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Platformu tarafından Trabzon Valiliği'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım kapsamında ilk olarak Fatih Çocuk Yuvası'na bir adet minibüs verildi. Daha sonra Trabzon Lisesi'ne bilgisayar malzemesi, muhtaç 500 öğrenciye de giyecek yardımında bulundu. Yardım kampanyasında son olarak Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir adet binek otomobil teslim edildi.

Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Platformu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Akman, yardımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim platform olarak arkadaşlarımızla birlikte bir tek hedefimiz vardı; doğduğumuz, büyüdüğümüz, yetiştiğimiz yöreye geri dönmek, bakmak ve oradaki insanlara olabildiğince yardım elimiz uzatmak. Elimizden geldiğince gönlümüzde olanları buraya ulaştırmak en büyük hedefimizdi. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir ise yapılan yardım ve hayırların büyük anlam ifade ettiği bir ayda bulunulduğunu söyledi. Trabzonlular'ın kendi aralarında yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerinin altını çizen Yavuzdemir, yapılan giyecek yardımların kendi koordinasyonlarında muhtaç öğrencilere ulaştırılacağını kaydetti. Vali Yavuzdemir, muhtaç öğrencilerin incinmemesi için teslim törenine getirilmediklerini, teslimatın okullarda yapılacağını ifade etti.

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, yapılan yardımların anısına Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Platformu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Akman'a plaket takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title