Haberler

Tolga Karel'den İlginç Yorum!

Monıca Bellucı ile Bir Sinema Filminde Rol Alacağını Açıklayan Tolga Karel, Belluccı İçin, '42 Yaşında Ama Hala Taş Gibi' Dedi!

MONICA BELLUCI İLE BİR SİNEMA FİLMİNDE ROL ALACAĞINI AÇIKLAYAN TOLGA KAREL, BELLUCCI İÇİN, '42 YAŞINDA AMA HALA TAŞ GİBİ' DEDİ!

Tolga Karel, ekim ayında Fransa'da Monica Bellucci ve Jean Reno gibi starlarla birlikte rol alacağı sinema filmiyle ilgili Kelebek'e konuştu. Genç oyuncunun, Bellucci ile ilgili yorumu hayli ilginç: '42 yaşında olmasına rağmen hálá taş gibi bir kadın. Çok heyecanlıyım, bakalım ne olacak.'

Biraz bu filmden bahseder misiniz?

- Filmde, Jean Reno ve Monica Bellucci'nin olması kesinleşti ama daha senaryonun içeriği ve isminden bahsetmiyorlar. Gideceğim ve küçük bir ön çalışma aşaması olacak. Filmin çekimleri ekim sonu başlayacak.

Karakterler hakkında da bilgiye sahip değil misiniz?

- Tabii ki, bazı bilgilere sahibim. Ben sert, isyankar bir gazeteciyi oynayacağım. Bulaşmaması gereken bir olaya istemeden de olsa bulaşıyorum. Monica Bellucci bir medya patronunun karısını, Jean Reno ise mafya babasını oynuyor. Aksiyonu bol bir film olacak.

Monica Bellucci ve Jean Reno ile oynayacaksınız. Heyecanlı mısınız?

- Bu film kariyerimde çok önemli bir adım benim için. Monica Bellucci 42 yaşında olmasına rağmen aslında hálá taş gibi bir kadın. Gerçekten çok hoş kadın. Çok heyecanlıyım, bakalım ne olacak. Monica Bellucci'nin sevdiğim tarzı şu; sinemada çok rahat soyunan, nü fotoğrafını çok iyi bilen, ekranda avam durmayan bir erotizmi kullanan bir aktris.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title