Haberler

TOBB, BM'nin Türkiye'deki 'Özel Sektör Ortağı' Rolünü Üstlendi

Küresel Düzeyde Politika Belirleyici Pek Çok Kuruluş ile Sürekli Temas Halinde Olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı (Undp) ile Yoğun İşbirliği İçine Girerek, BM'e Destek Veriyor.

Küresel düzeyde politika belirleyici pek çok kuruluş ile sürekli temas halinde olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı (UNDP) ile yoğun işbirliği içine girerek, BM'e destek veriyor.

Bu sebeple TOBB, Birleşmiş kentler ve yerel yönetimler teşkilatı tarafından koordine edilen "Binyıl Kalkınma Hedeflerinin Yerelleştirilmesi Projesi" Yerel Gündem 21 programının devamı niteliğinde olan ve ilk defa Türkiye'de uygulanacak projenin Türkiye'deki "Özel Sektör Ortağı" rolünü üstlendi. Bu çerçevede, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü ve UNDP Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mahmood Ayub, "Türkiye'de Yerel Gündem 21 Yönetişim Kanalıyla Birleşmiş Milletler Binyıl Kalkınma Hedeflerinin Yerelleştirilmesi Projesi"nin tanıtımı için, 22 Mart 2007 Perşembe günü saat 11.15'de Birlik Merkezinde bir araya gelecekler.

(BK-MAY-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title