Haberler

TMSF, Radyo Tek, Radyo Cool ile Gala Tv'nin Ticari ve İktisadi Bütünlüklerini Bugün Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aksoy Grubuna Ait 3 Medya Organının Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü, Satışa Çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aksoy Grubuna ait 3 medya organının ticari ve iktisadi bütünlüğünü, satışa çıkardı.

Muhammen bedeli 25 bin dolar olan Radyo Tek TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü saat bugün 11.00'de, muhammen bedeli 25 bin dolar olan Radyo Cool Ticari ve İktisadi Bütünlüğü saat 13.00'te, muhammen bedeli 500 bin dolar olan Gala TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ise saat 15.00'te satışa çıkarıldı. Açık artırmalar, TMSF binasında yer alan konferans salonunda düzenlendi.

Radyo Tek TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için teklif veren şirket olmadı. Radyo Cool Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için sadece Eko Radyo Televizyon ve Yayıncılık Anonim Şirketi teklif verdi. Kapalı zarf teklifi olarak 31 bin dolar teklifte bulunan şirket açık artırma aşamasında herhangi bir artırımda bulunmadı.

Gala TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için CPC Medya Radyo Anonim Şirketi ve Avrupa Müzik Yapım Prodüksiyon olmak üzere 2 firma teklifte bulundu.

İlgili ticari ve iktisadi bütünlük satışı için; CPC Medya 550 bin dolar, Avrupa Müzik, 250 bin dolar teklifte bulundu. İhale, 550 bin dolar bedelle başladı. Herhangi bir artırımın gerçekleşmediği ihale, CPC Medya Radyo Anonim Şirketi'nin 550 bin dolar teklifiyle son buldu.

İhale sonuçları, RTÜK ve Rekabet Kurumu'na gönderilecek olup ilgili kurumların onayının ardından, Fon Kurulu tarafından onaylanmasına bağlı olarak kesinlik kazanacak.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title