Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Eden Nusaybin Demirspor'da Basın Sözcüsü Ata Sevinç, Şırnakspor'un İkinci Yarıya Çıkmadığı İçin Tatil Edilen Maçla İlgili Basın Açıklaması Yaptı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Nusaybin Demirspor'da Basın Sözcüsü Ata Sevinç, Şırnakspor'un ikinci yarıya çıkmadığı için tatil edilen maçla ilgili basın açıklaması yaptı.

Kulüp Basın sözcüsü Ata Sevinç, Pazar günü sahalarında oynadıkları ve ilk yarısı 1-1 biten maçta oyuncular soyunma odasına giderken Şırnakspor masörü Adem Öysüz'ün Nusaybin Demirspor futbolcusu Mesut İlhan'ı ayağından bıçaklaması sonrası misafir takımın ikinci yarıda sahaya çıkmadığını belirterek, "Maçtan 3 gün önce 8 as futbolcumuz izinsiz ilçeden ayrıldı. Maç saatine kadar beklememize rağmen futbolcularımız maça gelmediler. Bütün bu olumsuzluklara rağmen herhangi bir şaibeye mahal vermemek için takımımız kadrosunu dahi oluşturamadan Paf takımdan A takıma takviye yaparak maça çıktık" dedi.

İkinci yarının başlaması için hakem triosu, gözlemci ve temsilcinin sahaya çıkarak Şırnakspor'u defalarca davet etmesine rağmen misafir takımın maça çıkmadığını kaydeden Sevinç, "Sezonun son ve en kritik müsabakası öncesinde futbolcularımızın ilçeyi terk etmesi, bizce kulübümüze yapılan bir komplodur. Kilis Belediyesporlu yöneticiler yaptıkları açıklamalarla Şırnakspor'a destek vermesi manidardır ve incelenmesi gereken bir konudur. Kilis Belediyespor'un bu açıklamaları ve 8 futbolcumuzun ilçeden ayrılması, bizi rakiplerimizin üzerimizde çeşitli komplolar kurduğu düşüncesine sevk ediyor" şeklinde konuştu.

Nusaybin Demirspor'un kurulduğu ilk günden bu yana Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben Sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' özdeyişiyle hareket ettiğini ifade eden Sevinç, bu özdeyişle yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(AA-ZG-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title