Haberler

Tff 2. Lig

Mersin'de 29 Ekim Pazartesi Günü Açılışı Yapılacak Olan Mersin Forum, Tff 2. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Mersin İdmanyurdu'na 500 Bin YTL Tutarında Forma Reklamı Verdi.

Mersin'de 29 Ekim Pazartesi günü açılışı yapılacak olan Mersin Forum, TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu'na 500 bin YTL tutarında forma reklamı verdi.

Konuyla ilgili Mersin İdmanyurdu Kulübü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Mersin Forum İdari Direktörü Serdar Anıl, "Para vermekten öte, Mersin'e halkla bütünleşmek isteyen bir firmayız. Projelerimizi bu çerçevede yapıyoruz. Mersin İdmanyurdu vasıtasıyla, Mersinliler ile bir duygusal bağ kurabileceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde de yeni projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Takımın şu anda başarılı bir konumda olduğunu, bu başarının daha artması temennisinde olduklarını belirten Anıl, "Bölge için bu kadar önemli olan bir takıma katkı sağlamak bizim için çok önemli. Açılışın ardından katkı sunmayı düşünüyorduk, fakat Mersin İdmanyurdu yönetimi açılışı beklemek istemedi, iyi de oldu. Mersin İdmanyurdu'na başarılar diliyorum" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkan Vekili Hüseyin Çalışkan ise, takıma destek olan herkese minnettar olduklarını kaydetti. Mersin İdmanyurdu'nun kentin takımı olduğunu ifade eden Çalışkan, "Daha önceden de sayısız kez tekrarladığımız gibi yine söylüyorum; bu takım Mersinliler'in maddi manevi destekleriyle her türlü başarıya ulaşabilir. Kulübün geliri arttıkça daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Konuşmasında Adana Demirspor ile yapılacak maçın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldıklarını ve bu nedenle maçı hafta sonu oynama isteğinde bulunduklarını da söyleyen Çalışkan, "Ancak bu fikrimiz Adana Demirspor Teknik Direktörü Levent Eriş tarafından 3 gün sonra maçları olduğu gerekçesiyle kabul edilmiyor. Adanalı yöneticilerin girişimleriyle maçın hafta sonuna alınacağına inanıyorum. Böylece, Mehmetçik Vakfı'na sağlayacağımız katkının ciddi oranda artacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

(HK-MT-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title