Haberler

Tff 2.lig

Tff 2. Lig 5. Grup Lideri Adanaspor, Pazar Günü Deplasmanda Oynayacağı İskenderun Demir Çelikspor Maçının Hazırlıklarını Mutlak Galibiyet Parolasıyla Sürdürüyor.

TFF 2. Lig 5. Grup Lideri Adanaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, her takımın iniş ve çıkışlı günleri olacağını ifade ederek, "Kayıplarımızı mutlak telafi edeceğiz. Biz hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bunu başaracak güce sahibiz" dedi. Turuncu-beyazlı futbolcular Ali Kafadar, Ozan Solak ve Alper Yeşil ise, hafta sonu karşılaşacakları İskenderun Demir Çelikspor'u yenerek taraftarlarının yüzünü yeniden güldüreceklerini söylediler. Takımdaki arkadaşlığın son derece iyi olduğunu ifade eden futbolcular, "Bundan sonraki maçların tamamını

kazanarak önce play off'a oradan da bir üst lige yükseleceğiz. Şanlıurfa Belediyespor yenilgisinin ardından çabuk toparlandık. Her futbolcu birbirine çok büyük destek veriyor. Oynayan ve oynamayan futbolcular sadece takımın başarısını düşünüyor. Bu birlik ve beraberlik takımımızı başarıya götürecektir" diye konuştu.

Bu arada takımın başarılı futbolcusu Fuad Kınalı'nın ikizleri Arda ve Büşra idmanın neşe kaynağı oldular. Adanaspor'da geçen sezon oynadığı futbolla taraftarların gönlüne taht kuran Fuad Kınalı, çocuklarının kendisine uğur getirdiğini ve çocuklarını haftada bir defa Osman Yereşen Tesisleri'ne getirdiğini söyledi.

Öte yandan sakatlığı bulunan Hakan'ın İskenderun deplasmanında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Kasığından sakatlığı bulunan Cihan da takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

(DF-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title