Haberler

Terörle Mücadele Operasyonları

Güvenlik güçlerince,Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden dört kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Güvenlik güçlerince, Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden dört kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) internet sitesinde, dün meydana gelen "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgi verildi. Buna göre Diyarbakır'ın Lice ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi aramasında 500 kilo amonyum nitrat, dört tüp ve 122 kilo gıda maddesi ele geçirildi. Bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık eden dört kişi de gözaltına alındı.

Öte yandan, yol ve arazi aramaları sırasında bulunan Diyarbakır'ın Silvan ilçesi ile Siirt'in Pervari ilçesinde birer, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki arazi aramasında ise güvenlik güçleri tarafından bir kalaşnikof piyade tüfeği, bir dragunov keskin nişancı tüfeği, 357 muhtelif çapta fişek, altı el bombası, bir el dürbünü ve bir ton gıda maddesi ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Lice TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title