Haberler

Teknopark'a MHP'nin Girişimiyle 500 Bin YTL'lik Destek Sağlandı

Adana'da, Faal Hale Gelmesi İçin Çaba Gösterilen, Ancak Finans Sıkıntısı Çeken Çukurova Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne (Teknopark), MHP'nin Girişimiyle 500 Bin YTL'lik Destek Sağlandığı Bildirildi.

Adana'da, faal hale gelmesi için çaba gösterilen, ancak finans sıkıntısı çeken Çukurova Teknoloji Geliştirme Merkezi'ne (Teknopark), MHP'nin girişimiyle 500 bin YTL'lik destek sağlandığı bildirildi.

MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut'un, Teknopark'ta çekilen maddi sıkıntıyı Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'a aktardığı, Bakan Çağlayan'ın, sıkıntının giderilmesi için destek olunacağı sözünü verdiği belirtildi. Açıklamada, Çağlayan'ın sözünün arkasında durarak, Tankut'a, "İlinizdeki Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne, altyapı ve idare binasının inşaatlarının tamamlanarak bir an evvel faaliyete geçebilmesi için Bakanlığımız 2008 yılı bütçe ödeneğinden Haziran ayı itibarıyla 500 bin YTL ödenek tahsis edilmiştir" dediği kaydedildi.

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Bakan Çağlayan'a duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

(MT-Y) 18.06.2008 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title