Haberler

    Jurassic Park: Survival Fragmanı Yayınlandı

    Güncelleme:

    Game Awards 2023'te fragmanı paylaşılan Jurassic Park: Survival, oyuncuları orijinal Jurassic Park filmindeki olaylardan sadece bir gün sonra Isla Nublar'ın tehlikeli dünyasına sürükleyerek heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

    Game Awards 2023'te fragmanı paylaşılan Jurassic Park : Survival, oyuncuları orijinal Jurassic Park filmindeki olaylardan sadece bir gün sonra Isla Nublar'ın tehlikeli dünyasına sürükleyerek heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

    Jurassic Park: Survival fragmanı

    Jurassic Park Survival'da oyuncular, son kaçış fırsatını kaçırdıktan sonra kendini adada mahsur kalmış bulan InGen bilim insanı Dr. Maya Joshi rolünü üstleniyor. Anlatı, hayatta kalmanın birincil hedef haline geldiği sürükleyici bir tek oyunculu aksiyon-macera için zemin hazırlıyor. Isla Nublar'da gezinen oyuncular, her biri kendine özgü "farklı ve uyarlanabilir davranışlara" sahip çeşitli tehditkar dinozor türleriyle karşılaşacaklar.

    Oyun, oyuncuların aç dinozorların dikkatinden akıllıca kaçınması gerektiği için gizliliği vurguluyor ve tırnak ısırtan bir deneyim yaratıyor. Fragman, oyunun yoğunluğuna dair ipuçları veriyor ve öfkeli bir T-rex ile yüzleşmenin en iyi dikkat ve stratejik kaçınma ile yaklaşılan bir meydan okuma olduğunu öne sürüyor. İkonik filmden tanıdık simgelerin varlığı, efsanevi John Williams temasının dahil edilmesiyle birleştiğinde, Jurassic Park serisinin hayranları için ekstra bir nostalji katmanı ekliyor.

    Fragman oyuna dair bir bakış sağlarken, Jurassic Park Survival için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bu da hayranların daha fazla ayrıntı ve sonunda piyasaya sürüldüğünde heyecan verici maceraya atılma şansını merakla beklemelerine neden oluyor. Oyun Xbox X/S, PlayStation 5 ve PC'de satışa sunulacak ve oyuncular için çok platformlu bir deneyim vaat ediyor.

    Assassins's Creed oyunları için devasa indirim! İşte fiyat listesi

    Duyurunun ortaya çıkardığı ilgi çekici bir husus, talihsiz Dennis Nedry'nin ölümünün ardından yaşananlarla karşılaşma olasılığı. Akıllarda şu soru var: Oyuncular orijinal filmde pek de kahramanca olmayan eylemleriyle tanınan karakterin kalıntılarına rastlayacaklar mı? Bu, bir merak unsuru ve daha geniş Jurassic Park anlatısına potansiyel bir bağlantı ekliyor.

    Jurassic Park: Survival duyurusu sizi heyecanlandırdı mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Jurassic Park Oyun Sinema Teknoloji Güncel Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title