Haberler

    Deviantart'tan Yepyeni Alan Adı Uzantısı: .art

    İnternetin ünlü yaratıcı içerik paylaşım sitelerinden DeviantART öncülüğündeki ekip, .ART uzantılı alan adına yerleşmek için ICANN'den haber bekliyor.

    Gökhan Menge - - Haziran ayında ICANN (İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu - Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), yapılan yeni üst düzey alan adı (.com, .net gibi) başvurularını açıklamıştı bildiğiniz gibi. Tabii bizlerin dikkatini en çok çeken alan adları .istanbul ve .ist gibi yeni üst düzel alan adlarıydı. Şirketlerin yeni üst düzey alan adı başvuruları dışında, ilgi çekici kelimeler ile ilgili bir üst düzey alan adı alabilmek için pek çok şirket başvurdu. En sıkı çekişmelerden bir tanesi de .art (Türkçesi .sanat).

    İnternetin en başarılı yaratıcı içerik paylaşım platformlarından DeviantART öncülüğündeki DAdotART ekibi de .art üst düzey alan adı uzantısını almaya çalışan şirketler ya da gruplardan bir tanesi. Tabii bu alan adını hakettiklerini de rahatlıkla söyleyebiliriz, çünkü ekip aslında bu yeni üst seviye alan adına para kapısı olarak değil, sanatçıların içeriklerini daha rahat paylaşabilecekleri bir alan olarak düşünüyor.

    DAdotART ekibi bu yüzden de DeviantART kullanıcılarından destek bekliyor. İsterseniz DeviantART üzerinden yorum yazabilir ve ekibin bu yorumu daha sonradan ICANN'e göndermesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca isterseniz ICANN'e doğrudan bir e-posta atıp DeviantART topluluğunun neden doğru kitle olduğunu açıklayabilirsiniz.

    İlgili blog gönderisine buradan ulaşabilir ve destek olabilirsiniz.

    Gökhan Menge - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

    Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title