Haberler

Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda yarın İstanbul'da başlayacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'ne ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tekerlekli sandalye basketbolunda yarın İstanbul'da başlayacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'ne ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu (IWBF) tarafından Galatasaray Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'nin (IWBF Champions Cup) Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Başkanı Ünay Aysal, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi Sorumlusu Sinan Kalpakçıoğlu, Başantrenörü Sedat İncesu, sarı-kırmızılı oyuncu Özgür Gürbulak, organizasyonun sponsorlarından DenizBank'ın Genel Müdürü Hakan Ateş ile Ströer Kentvizyon Başkan Yardımcısı Gülçin Ulutürk katıldı.

Ünal Aysal, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu organizasyona 6 yıldır katıldığını ve çok önemli başarılar elde ettiğini dile getirerek, "Galatasaray Kulübü olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Bu vesileyle şampiyonanın ana sponsoru Ströer Kentvizyon ve takımımız kurulduğu günden beri sponsorluğunu yüklenmiş olan DenizBank'a ve turnuvaya değerleri katkısı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, organizasyona önemine değinerek,

"Ülkemizinde 8,5 milyon engelli vatandaşımız var. Aileleri ile baktığımızda nüfusumuzun neredeyse 4'te 1'ni etkileyen çok önemli bir olaydır. Bu çerçevede Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu şekilde bir inisiyatifi senelerdir çok büyük bir başarıyla yürütüyor olması, gerçekten çok onurlu ve erdemli bir davranış. Önlerindeki engelleri nasıl kaldırdığını çok açıkça gösteren ve üstün başarılara imza atan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu sefer de başarılı olacağına inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Gülçik Ulutürk de organizasyonun ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Çok önemli bir organizasyon bizim için. Bu organizasyonla şunu göstermek istiyoruz ki, kişilerin engelleri ne olursa olsun, eğer bu kadar zor bir sporu bu kadar başarıyla yapabiliyorsa, demek ki normal rutin hayata çok daha rahat katılabilir. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Türk Telekom Galatasaray Hakan Ateş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title