Haberler

Tedavisine evde devam edilen Mehmet Ali Erbil'den yeni fotoğraf

Güncelleme:

Yıllardır kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden ve şimdilerde tedavisine evinden devam edilen Mehmet Ali Erbil'den yeni bir fotoğraf geldi.

Banyoda düştükten sonra hastaneye kaldırılan ve sonrasında kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Şimdilerde Kilyos'ta özel bir çiftlikte dinlenen ve tedavisine devam edilen şovmen, arkadaşlarıyla zaman geçiriyor.

ALDIĞI KİLOLAR SEVİNDİRDİ

Ağustos ayında kök hücre tedavisi olan ünlü şovmene yakın dostları sanatçı Tolga Yüce ve Ercan Avşar eşlik etti. Gün boyunca çiftlikte dinlenen Erbil, orman havası aldı. Geçtiğimiz aylarda verdiği kilolarla herkesi korkutan Erbil'in son fotoğrafında kilo aldığı ve durumun iyi olduğu gözlendi.

İşte Erbil'in son hali:

Tedavisine evde devam edilen Mehmet Ali Erbil'den yeni fotoğraf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Kilyos Erbil Haberler

500

Yorumlar (16)

Daha iyi ol mehmed abi:

Hayatın boyunca bizi bedava eğlendirdin,moral verdin.Allah Razı Olsun.Allah şifa versin abimm.

33
20
yanıtYanıtla
GERÇEK KÜRŞAT:

Geçmiş olsun Mehmet ali toplumun bir kısmına antipatik gelsende bizim sana hoş görümüz sonsuz çünki biz sizin şovlarınızdan büyük keyf Alırdık İnan iyileş çarkıfelek proğramı yap Bir çok diziyi geride bırakırsın Sende o kapasite var

24
11
yanıtYanıtla
Bla bla bla:

Bizene bizene bizene bizene bizene

18
17
yanıtYanıtla
MD..Edep..Edep...:

Topluma ne değer kattı ki merak edelim. . İnsan olarak geçmiş olsun diyelim ve geçelim. . . Memleketin sorunlarına gelelim hemşerim sorunlarına ve dertlerine. . . Selam ve esenlik mazlum ve muhsinlere, ahlak ve erdem sahibi insanlara olsun. . .

24
6
yanıtYanıtla
aa:

dogru soyledın MD bırader bızım toplum bu tur ınsanlardan ne buluyor anlamıyorum. bu ve bunun gıbı Cem yılmaz bu tur ınsanlar Ahlak yoksunu. adamlar programlarda her turlu pıslıgı yapıyorlaribunlarında hosuna gıdıyor. ama dsardan bırı yapsa Ahlak uzmanı olarak saldırırlar.

yanıt0
yanıt1
dolarla maaş alan ümmet:

seni çok özledik mehmet ali abi, bir an önce iyileşip çarkıfelek yapmaya başla, senin gibisi gelmedi, gelmeyecek, televizyon acuna kaldı

8
16
yanıtYanıtla
YVZ:

ne ekersen onu biçersin geçmiş olsun diyelim

15
8
yanıtYanıtla
Ömer:

Buna birşey olmaz,bu dünyada olan garibana olur.Bu dünyanın düzeni bu..

15
7
yanıtYanıtla
MD..Edep..Edep...:

Kardeşim kastettiğin garibanlık kötü değildir asıl kötü olan garibanlık; Allahın verdiği en büyük ve değerli nimeti ''''AKLI'''' ona buna teslim edip; haktan ve hakikattan uzaklaşan ve de ısrarla gerçekleri görmeyip, kendisine doğru yolu tarif eden aklı ve de Kuranı terk etmektir. Kuranı sadece ölülere okunacak bir kitap olarak zannedip, dini 3-5 vakit namazla sınırlayıp adalet, ahlak ve erdem üzere bir hayat inşası için gönderilen kitaba karşı kör olmaktır. .

yanıt13
yanıt2
ENİS:

SOL TARAFI, ÖZELLİKLE KOLU MAALESEF TUTMUYOR, FELÇLİ. PİRE GİBİ DELİ-DOLU ADAM, NE HALE GELDİ. ZOR SÜREÇ. YAŞ 63. PARA YOK(S. ORTAÇ GİBİ KUMAR İLLETİ). ŞİFA DİLEYELİM, BİZDE DERS ALALIM BU HAYATTAN VE ŞÜKREDELİM HALİMİZE.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title