Haberler

Stüdyoda Para Saydı!

Bülent Ersoy Bayramda Kazandığı Paraları Popstar Alaturka'nın Reklam Arasında Sayınca Seyirci Şoke Oldu

BÜLENT ERSOY BAYRAMDA KAZANDIĞI PARALARI POPSTAR ALATURKA'NIN REKLAM ARASINDA SAYINCA SEYİRCİ ŞOKE OLDU

Bülent Ersoy Popstar Alaturka'nın reklam arasında, bayramda kazandığı paraları kulisten getirtip stüdyoyu dolduran izleyicilere aldırmadan tek tek saydı. Paranın bir kısmını yardımcısına verdikten sonra kalanını da poşet içinde kuliste gönderdi

Bülent Ersoy, jüri üyesi olduğu Popstar Alaturka'nın reklam arasında öyle bir şey yaptı ki, stüdyodaki izleyicilerin ağzı bir karış açık kaldı. Ersoy, reklam arasında yardımcısı Ayşel Denizer'i yanına çağırdı. Denizer, poşet dolusu parayla geldi ve poşetten çıkardığı deste deste paraları Ersoy'a teslim etti. Ersoy, stüdyoyu dolduran izleyicilerin şaşkın bakışları arasında, diğer yardımcısı Erkan Ufa'yı çağırıp paranın bir kısmını sayarak ona verdi.

İZLEYİCİLERİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Ersoy parayı verirken art arda talimatlar sıraladı. Eysel Denizer de, kalan parayı tekrar poşete koyup kulise gitti. Bülent Ersoy'un kulisten poşet içinde getirttiği paraların, bayramda Antalya ve Kıbrıs'taki sahne çalışmasından aldığı paralar olduğunu ve pazartesi günü yapılacak ödemeler için yardımcısına verdiği anlaşıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title