Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Şanlıurfaspor Kulübü Muhasip Üyesi Osman Şaka, 27 Mayıs'ta Yapılacak Olağanüstü Kongre İçin Kongre Üyelerine Çağrı Yaptı.

Şanlıurfaspor Kulübü Muhasip Üyesi Osman Şaka, 27 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongre için kongre üyelerine çağrı yaptı.

Göreve seçildikleri günden bu yana 82 kişiyi üye yaptıklarını, aidatlarını yatırmayan 22 kişinin ise üyeliğine son verdiklerini belirten Muhasip Üye Osman Şaka, "Şanlıurfaspor Kulübü olarak 407 üyeye sahibiz. Tüm üyelerimizi kongreye bekliyoruz" dedi.

Gelecek sezona yönelik hazırlıkların bir an önce başlayabilmesi için yeni yönetimin belirlenmesi gerektiğini ifade eden Şaka, "Yönetim kurulu olarak dileğimiz ilk toplantıda çoğunluğun sağlanmasıdır. Umarız 3-4 liste çıkar. Demokratik ortamda güzel bir kongre süreci yaşarız" diye konuştu.

Taraftarların sahaya yabancı madde atmaları ve kötü tezahürat nedeniyle bu sezon 60 bin YTL para cezası ödediklerini hatırlatan Şaka, "Sporun ruhuna aykırı olan bu davranışlar hem maddi hem manevi yönden kulübümüze zarar verdi. Sezon boyunca elde ettiğimiz 80 bin YTL'nin büyük bir bölümü para cezalarına gitti. Eşya piyangosu biletlerinden ancak yüzde 25'ini satabildik. 1 milyon YTL gelir beklerken, 225 bin YTL gelir sağlandı. Bu paranın 150 bin YTL'sinin ikramiye için harcandığını hesap edersek,

kulübümüzün kasasına 100 bin YTL'nin biraz üzerinde bir para girdi. Yükselme Grubu'na çıktıktan sonra İddiaa gelirlerimiz arttı, 1 milyon YTL'ye yakın bir gelir sağladık. Bu paranın yine önemli bir kısmı uçak masrafları dahil, deplasman giderleri için kullanıldı. Maalesef deplasman giderlerinin karşılanması anlamında iş adamlarımızdan yeterli desteği göremedik" ifadelerini kullandı.

(FÖ-ST-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title