Haberler

Trabzonspor, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan İçin Görüşmelere Başladı

Güncelleme:

Trabzonspor, Galatasaray'ın da ilgilendiği Uğur Demirok'un transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Trabzonspor'dan ilk resmi açıklama geldi. Bordo-mavililer, borsaya yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın da listesinde yer alan Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok ve Kayserispor'dan Hakan Arıkan için transfer görüşmelerine başladığını duyurdu.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"-Profesyonel futbolcu Uğur Demirok'un kulübümüze transferi konusunda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ve futbolcu ile,

-Profesyonel futbolcu Hakan Arıkan'ın kulübümüze transferi konusunda, Kayserispor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hakan Arıkan Uğur Demirok Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (3)

Fedakar Mobil-IOS:

Trabzon iki tane nokta atisi transfer yapti bence ligi istedikleri yerde bitirirler belkim ikinci bile olurlar

9
0
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

1
3
yanıtYanıtla
nokta.:

serdar aziz gs stoprde ki sıkntısını giderir. hava toplarına hakim, kabiliyetli birisi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title