Haberler

Trabzonspor Evinde Göztepe İle 0-0 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Göztepe kalecisi Beto'nun yıldızlaştığı maçta Trabzonspor, İzmir temsilcisi ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor - Göztepe maçı, başladığı gibi golsüz sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasının kapanış maçı, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynandı.

BETO KALESİNDE DEVLEŞTİ

Trabzonspor karşılaşma boyunca daha etkili taraf olurken, rakip kaleyi 16 kez yokladı ancak kaleci Beto'yu geçmeyi başaramadı. Beto, kalesine gelen 9 isabetli şutta gole izin vermedi.

Bu skorun ardından Trabzonspor üst üste 4 beraberliğini alırken, puanını 32 yaptı ve lider Başakşehir'in 11 puan arkasında, 6. sırada yer aldı. Göztepe'nin de galibiyet hasreti 4 maça çıktı ve 32 puanla, 7. basamakta kaldı.

Süper Lig'in 21. haftasıdna Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Göztepe ise evinde Osmanlıspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Şenol Güneş Beto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (10)

Rambo Dortmund:

Feneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer göz, göz Göztepe koydu mu?

3
2
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

BETER OL HAMSİSPOR...

1
3
yanıtYanıtla
Yildiz:

Kilcik bi yerlere takildi galiba ha

yanıt3
yanıt0
KUZEY ATEŞDAĞLI:

sen ne gevşek bişeysin lan hele isme bak yargıç falan tam 12 yaş kafası ulan çoluk çocuğu doldurdular siteye

yanıt0
yanıt0
Rambo Dortmund:

Fenerin ahi tutu yine beter olun hamsiler

0
2
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

lan gerzek fenerin ne ahı tutacak akıl fukarası, bu hafta beraber kalmanızda ahtan vahtan o zaman öylemi kuş beyinli tarla faresi. . .

yanıt2
yanıt1
Rambo Dortmund:

Sizde beyin olsa ne olcak Saat 12 den sonra calisiyor uyyyyyyyyyyyyyyyy

yanıt1
yanıt0
Rambo Dortmund:

Uyyyyyyyyyyyy Göztepe bize cok pis koydu

yanıt1
yanıt1
KUZEY ATEŞDAĞLI:

bu lig tam anlamıyla katarlıların eline geçtiği belli oldu vay be ne tesadüf herkes berabere kaldı ha öylemi, biz taraftarlar boş yere birbirimizi yiyoruz bu ligin her şeyi şaibe kaynıyo. .

0
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

tunç 06 kardeşim ya ALLAH aşkına şaka yaptığını söyle bu zamana kadar en çok hakemler kimi doğramış bunu samimiyetinle söyle ben demiyorum fenerin hakkı hiç yeyilmedi elbetteki yiyildi bizi doğradıkları zamanları sizler çok iyi bilirsiniz cünet çakırlar sonra 4 kırmızı kartlık maç vesaire bunlar en basit olanları neden kimse ses etmiyordu ts düşmanlığı yapacağınıza hak vereydinizya o zamanlar bize kızıyosun aklınca şimdi. .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title