Haberler

    Trabzon'da Yüzler Gülüyor

    "Kazandıkça özgüvenimiz yerine geliyor.

    "Kazandıkça özgüvenimiz yerine geliyor. Gerçek Trabzonspor olma yolunda sağlam adımlar atıyoruz" diyen Yanal, sonuçlar güzel günler yolunda güç verdiğini belirterek, "Bambaşka bir takım geliyor" dedi



    Trabzon'da bahar havası. Ligde kötü sonuçlar ile biranda 'korku tüneline' giren Bordo-Mavililer, art arda gelen galibiyetler ile kıştan çıkarken, yeniden bahar havasına girdi. Kayseri'den sonra Adanaspor'u da yenerek yeniden üst sıralara tırmanmaya başlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, kazandıkça özgüvenin yerine geldiğini, bundan sonraki süreçte gerçek Trabzonspor'un ortaya çıkacağını ifade ederek, "Sabırla, inançla ve kararlılıkla güzel bir gelecek inşa ediyoruz" dedi.



    KAYBEDERKEN DE...



    "Kaybederken de bu takıma güvenim vardı, şimdi de var" diyen Yanal, zor dönemin ardından gelecek güzel günleri yakında olduğunu ifade ederek, "Tamamen yenilenen ve 2-3 hafta dahi birbirlerinin isimlerini öğrenmeye başlayan bir oyuncu grubu ile yola çıktık. Tabi ki zor bir anda takım olmak ve kaliteyi ortaya koymak. Asla sonuç endeksli konuşmadım. Çünkü ben takımımdaki ışığı görüyordum ve sonuçların geleceğine inanıyordum. Tabi ki daha iki galibiyet aldık ama bu bize güç verecektir. Bundan sonra kazanan, kazanırken de futbolu ile güven veren bir takım olacağız" dedi.



    TAŞLAR YERİNE OTURUNCA...



    Devre arasında taraftara transfer olarak sürprizleri olduğunu ve eksik bölgeleri güçlendireceklerini ifade eden Yanal, "Hem takımımızın gerçek gücünü ortaya çıkaracağız hem de eksik bölgelere güç katacak isimler katarak ikinci dönemde bambaşka bir Trabzonspor yaratacağız. Her zaman söylüyoruz, sabır ve zaman bizim ilacımız. İnanıyorum ki Trabzonspor'da taşlar yerine oturunca taraftarlar sahada arzuladıkları gerçek takımı göreceklerdir" dedi.



    ZİRVEYE ÇIKMAK İÇİN...



    "Galibiyetlerin takıma güç vermesi önemli. Tabi ki iki galibiyet güzel ama yetmez. Kalan süreçte seriyi devam ettirerek ilk yarıyı iyi bir noktada kapatmak istiyoruz" diyen Yanal, Başakşehir ve F.Bahçe maçlarının gelecek günler adına çok önemli olduğunu ifade ederek, "Zirvede yer alan rakiplerimizi yenmek ve Trabzonspor'un devreyi umutlu ve daha iyi noktada bitirmesi için çalışacağız. Sahada savaşan bir takım olacağız ve Trabzonspor artık gerçek gücünü ortaya koymaya başlayacak" dedi.



    Kaynak: Günebakıs

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ersun Yanal Trabzonspor Adanaspor Kayseri Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title