Haberler

    Tolga Zengin Bunalıma Girdi

    Club Brugge karşısındaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Tolga Zengin bunalıma girdi.

    Beşiktaş taraftarının elenmenin sorumlusu olarak gördüğü Kaptan Tolga Zengin, sabahki idmanda kimseyle konuşmadı.

    Club Brugge maçında yaptığı kritik hata sonrası taraftarın eşi benzeri görülmemiş protestosuna maruz kalan kaleci Tolga Zengin, deyim yerindeyse bunalıma girdi. Sabah idmanında moralsiz görünen Tolga'nın durgun olduğu ve kimseyle konuşmadığı kaydedildi. Beşiktaşlı taraftarların elenmenin sorumlusu olarak gördüğü Beşiktaş Kaptanı, derbi öncesi teknik heyet ve takım arkadaşlarının motivasyon çemberi altına alındı. Teknik direktör Slaven Bilic, dünkü idman öncesinde Tolga ile özel olarak görüştü. "Profesyonel hayatta bunlar hep var" diyen Bilic'in, "Dünü unut. Bu takımın sana ihtiyacı var" diyerek Tolga Zengin'e moral verdiği bildirildi.

    Bu arada maç bitiminde tribünlerin tepkisi ve ıslıkları üzerine eliyle "bitti" işareti yapan, soyunma odasında duvarları tekmeleyen Tolga'nın kendisini teskin eden takım arkadaşlarına soyunma odasında söyledikleri ise ne kadar öfkeli olduğunu gözler önüne serdi. Tecrübeli oyuncunun, arkadaşlarına "Ben bu tepkiyi hak edecek ne yaptım. Bu forma için gerektiğinde sakat sakat mücedele verdim. Annemi toprağa verdim, gözyaşlarım kurumadan Kasımpaşa maçına çıktım. Hata yapmış olabilirim ama küfürü ve ıslıkları hak edmedim. Çok yazık" dediği kaydedildi. Telefonunu kapatan Tolga'nın gelen tepkilerden çekindiği için sosyal medya hesaplarını kullanmadığı da gelen bilgiler arasında.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Tolga Zengin Club Brugge Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
    500

    Yorumlar (1)

    hano:

    besıktasttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yaktın o top orta sahadan geliyor kalenin içinden topa bakıyon suc bilicte

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title