Haberler

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Güncelleme:

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Başakşehir Az Alkmaar ile, Trabzonspor ise Jelgava-Rabotnicki eşleşmesinin galibi ile eşleşti.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Medipol Başakşehir ve 2. ön eleme turunda Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile eşleşen Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlaması halinde karşılaşacağı rakipler belli oldu. Kura çekimi Fransa'nın Nyon kentindeki UEFA binasında yapıldı.

Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasında Fransa'dan Bordeaux, Hollanda'dan Alkmaar, İsviçre'den Zürih, Ukrayna'dan Vorksla Poltava ve Rijeka veya Aberdeen galibi bulunuyordu.

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Hollanda'dan AZ Alkmaar ile eşleşti.

TRABZONSPOR, JELGAVA-ROBOTNICKI'NİN GALİBİYLE EŞLEŞECEK

Kura çekimine seri başı olarak giren Trabzonspor ise Slovan Bratislava veya University College Dublin, Altach, PFC Beroe Stara Zagora veya Brøndby, Hafnarfjördur veya İnter Bakı PİK, Mladá Boleslav veya Strømsgodset, FK Jelgava veya Rabotnicki eşleşmelerinden gelecek takımlardan biri ile eşleşecekti.

Temsilcimiz Trabzonspor, Differdange 03'i geçerse Jelgava-Rabotnicki maçının galibiyle oynayacak.

İLK MAÇLAR 30 TEMMUZ'DA

Avrupa'nın kulüp bazındaki ikinci büyük kupasında 3. ön eleme turu karşılaşmaları, 30 Temmuz ve 6 Ağustos'ta yapılacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş ise Avrupa Ligi'ne grup aşamasında dahil olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Az Alkmaar Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (14)

DİYARBAKIRLI:

Trabzondan bir cacık olmaz hatta kümeye oynarlar bu sene bu sene şampiyon tabiki Beşiktaş!

34
13
yanıtYanıtla
alperbey:

Trabzonspor bu turu geçtide rakibimi belli oldu. önce turu geçsin. dünkü futbolla görüp görebileceği bu başkada avrupada maç oynayamaz

26
9
yanıtYanıtla
Ibillerli:

bütün Takimlarimiza gönülden basarilar.

27
0
yanıtYanıtla
ToSuNpAşA....:

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayram dileğiyle?

24
1
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

HADİ HAYIRLISI BAŞAK ŞEHİRR

21
1
yanıtYanıtla
CAN:

Trabzonspora hep malta luksemburg takimlari düsüyor ne ballilar

8
1
yanıtYanıtla
FATİH:

Başakşehir ''in işi zor burada az alkmaar ı küçük görenler yanılır diyorum az alkmaar Avrupa liginde çeyrek final oynamış takım ama gene de geçerse büyük başarı tekrar başarılar. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

dünyada bir başka takımın taraftarının kutlama yapamayacağı tek şehir,harbiden çok büyüksün be TRABZON çok,şükür ki kolaycılardan olmadık şuralı buralı olup istanbul takımlarına yanaşmadık şehrimizi satmadık ve kendi hemşerimizle bir başka takım için kavga etmedik,binlerce kere şükürler olsun...

4
0
yanıtYanıtla
yalnız:

Oflu susta motorun soğsun

2
2
yanıtYanıtla
rıfat:

ulan ts Differange ı eleyecek mi de karı gibi dedikodu üretiyorsunuz. Differange a başarılar. ts yi daha küçük yazmak isterdim ama klavyede harf yok.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title