Haberler

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber'in Villası Yanıyordu

Güncelleme:

Kartal Cevizli Orhantepe Mahallesi'nde çalılık alanda çıkan yangında Türk futbolunun efsane kalecisi Rüştü Reçber'e ait olan villa da yanmaktan kurtarıldı.

Bir dönem Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta kalecilik yapan eski milli file bekçi Rüştü Reçber'in Kartal Dragos'ta bulunan villası az daha yanıyordu.

YANGIN ORMANLIK ALANA VE VİLLARA SIÇRADI

Kartal Cevizli Orhantepe Mahallesi'nde çalılık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede geniş bir alanı kapladı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Rüzgarın şiddetiyle kısa sürede büyüyen yangın ormanlık alana ve villalara ilerlemeye başladı.

RÜŞTÜ'NÜN VİLLASI SON ANDA KURTARILDI

Olay yerine Kartal, Maltepe,K ayışdağı ve Kadıköy itfaiye ekipleri karadan müdahale ederken havadan söndürme helikopterleri müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Sıçramaması için yoğun bir çalışma başlattı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'e ait olan villada yanmaktan son anda kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rüştü Reçber Fenerbahçe Cevizli Kartal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title