Haberler

İspanya'da Real Madrid, Eibar'dan Fark Yedi: 3-0

Güncelleme:

İspanya Liginde Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Eibar'a 3-0 mağlup oldu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 13. haftasında Real Madrid, deplasmanda Eibar'a 3-0 yenildi.

Ev sahibi Eibar 16. dakikada Gonzalo Escalante'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Eibar, ikinci yarıda Sergi Enrich (Dk. 52) ve Enrique Garcia Martinez'nin (Dk. 57) golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Eibar, puanını 18'e çıkarırken, Real Madrid ise 20 puanda kaldı.

SÖZLEŞMEYE İMZAYI ATTI, YENİLDİ

Öte yandan Real Madrid'de teknik direktör Julen Lopetegui yerine ekim ayı sonunda göreve getirilen Santiago Solari, 13 Kasım'da Real Madrid ile imzaladığı ve 30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli sözleşmeden sonraki ilk maçında mağlubiyet aldı. Solari, Lopetegui'nin ardından Real Madrid'in başında geçici teknik direktör olarak çıktığı 4 maçta (Melilla, Valladolid, Viktoria Plzen ve Celta Vigo) galibiyet almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Real Madrid İspanya Futbol Eibar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (11)

MEHMET:

RONALDO hakkında orda burda açıklama yapıyorsunuz ama onsuz bir hiçsiniz ''RONALDO bir yıldız''dır, her yerde fark yaratır. ''

25
1
yanıtYanıtla
UGUR:

RONALDO=REAL MADRİD MİŞ

22
2
yanıtYanıtla
MANİSADAN GELEN ADAM:

farketmez yine de tüm zamanların en iyi futbol takımı real madrid

6
13
yanıtYanıtla
BARCALI:

Futbol eski futbol değil ki yapasın bir Los Galacticos daha. Arap''ın takımı Kral''ın takımına fırsat vermiyor. Bu çark sadece parayla dönmüyor milyarlık kulüpsün bir felsefe geliştir, plan oluştur, oyun geliştir, oyuncu yetiştir bas parayı al Leyla''yı devri biteli 10 yıl oldu.

3
1
yanıtYanıtla
Unitimsah:

Real oyle bir takim degil aslinda ronaldo nun yukaek verimi altyapiyi tikadi bayagi.eski yildizlarinin cogu kendi altyapisindandi

yanıt1
yanıt0
BARCALI:

Fabinho, Cheryshev, Morata, Marcos Alonso, Rodrigo, Mata, Filipe Luis, Juanfran, Negredo, Soldado hepsi Castilla çıkışlı ama A takıma dahil olup temel oluşturan futbolcu neredeyse yok. Bence de Ronaldo''nun uzun süreli insanüstü performansının bunda etkisi var haklısın.

yanıt1
yanıt0
ADALET UA:

İDDA YİNE KAZANDI :)

4
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Real ezikler acınacak haldesiniz:)

0
3
yanıtYanıtla
Ah CR7:

CR7 gitti ah real sana neler oldu

3
0
yanıtYanıtla
Beşiktaş 34:

Beşiktaş’ta bu akşam,,Rakibini diskalifiye edecek inşallah;))Amin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title