Haberler

Osmanlıspor'da Vural Dönemi Başladı

Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Osmanlıspor’da Yılmaz Vural dönemi resmen başladı.

Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Osmanlıspor'da Yılmaz Vural dönemi resmen başladı. Vural, Osmanlıspor'dan teklif geldiğinde, "Maalesef imparator olamadık ama padişah oluruz" espirisini yaptığını açıkladı.

Türkiye'de çalıştırdığı 24. takım olarak Osmanlıspor'un başına getirilen deneyimli teknik adam Vural, sezon sonuna kadar kendisini Osmanlıspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

"MAALESEF İMPARATOR OLAMADIK AMA PADİŞAH OLURUZ"

Teklif kendisine geldiğinde, "Maalesef imparator olamadık ama padişah oluruz" diye espiri yaptığını açıklayan Vural, "Benim için takımın pozisyonunun önemi yok. Ligi önemli değil. Hedefi varsa bize hitap ediyorsa yeterli. Dolayısı ile benim arayıp bulamadığım bir ekip. Uzman, genç ve dinamik bir ekibin içerisindeyiz. Bugün takımla çalışmaya başlayacağız" diye konuştu.

Vural'ın teknik ekibinde Cemal Tosun, Mehmet Demirtaş, İlhan Var, İzzet Karakulak ve Mustafa Eraydın yer alacağı öğrenildi.

"ANKARA'YA YABANCI DEĞİLİM"

Osmanlıspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vural, Ankara'ya yabancı olmadığını belirterek, "Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden sonra Osmanlıspor'a geldim. Burası yabancı olduğumuz bir yer değil. Eski dostlarımızla burada yeniden olmakla çok mutluyum" dedi.

Deneyimli teknik adam, sportif açıdan Osmanlıspor'un ligin lideri olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Osmanlıspor yönetimiyle Osman kardeşimiz arasında neler geçti bilmiyorum. Bana teklif geldiğinde yönetime sordum; onlarda 'Aramızda böyle karar aldık ve ayrıldık' dedi. Ben de bunu söylemelerinin ardından 'Tamam' dedim. Takımda ve burada kimseye yabancı değiliz. Ekibimle buraya elimizden gelen katkıyı vermeye çalışacağız. PTT 1. Lig'e yabancı değilim. Mersin takımıyla bunu gördük. Mücadelesi çok yüksek bir lig ve lig sonuncusunun ligin en başındakini yenebildiği enteresan bir yer."

"OSMANLI İSMİ ECDADI HATIRLATAN BİR İSİM"

Osmanlıspor'un yeni adıyla ilgili de konuşan Vural şunları kaydetti:

"Ankaraspor sadece Ankara'yı hatırlatıyor. Osmanlı ismi ecdadı hatırlatan bir isim. Hiç kimseyle kavga etmeden, herkesi kucaklayan ve kavga gürültü olmadan hoşgörü içerisinde Osmanlı'nın hem Türkiye'de hem de Avrupa'da birleştirici tarafını kullanmak istediler. Bunun hiçbir siyasi tarafı yok"

Tecrübeli teknik direktör Vural, Osman Özköylü'nün kendi öğrencisi olduğunu hatırlatarak, "Osman Özköylü çok iyi bir takım bıraktı. Ligin en iyi pas yapan takımlarından biri. Osman hocama teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim sezon sonuna kadar anlaştık. Hayatımda çok uzun sözleşmeler yapmadım. İnşallah uzun süreler burada devam ederiz" dedi.

"KİMSE 'PROJELERİN NE?' DİYE SORMUYOR"

Vural, Türkiye'de futbolun işleyişini ve kendisini transfer etmek isteyenlerin öncelikle 'kaç para istiyorsun' diye sormalarını eleştirerek, "Bu müessese yerlerde sürünüyor. Bu meslek iflas etmiş durumda. Hiçbir maçtan zevk almıyoruz. Organizasyon eksik. Oyuncu yeterli değil. Futbolun kimler tarafından yönetildiği belli değil. Futbolu Türkiye Futbol Federasyonu mu (TFF), kulüpler mi yoksa siyaset mi yönetiyor? Kimse çıksın ben yönetiyorum desin ve açıklasınlar. Ortada meçhul bir olay var ve bence en büyük sorun bu. Arayan kulüpler önce ne kadar para istiyorsun diye soruyorlar. Sanki manavdan alışveriş yapıyorsun. Kimse ne projelerin var diye sormuyor" diye konuştu.

İmza törenine katılan genel menajer Ender Yurtgüven ise 1,5 yıldır kulüpte teknik direktörlük yapan Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını ve Yılmaz Vural ile yapılan görüşmelerin sonunda anlaşma sağladıklarını söyledi. "Yılmaz Vural hocamızla şampiyonluk hedefimize inşallah ulaşırız" diyen Yurtgüven, kulüp adına Osman Özköylü hocaya teşekkür ettiklerini açıkladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Özköylü Yılmaz Vural Spor Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title