Haberler

Domenec Torrent canlı yayında Galatasaray'ın tüm sırlarını ifşa etti! Fatih Terim'e çok ağır suçlama

Güncelleme:

Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Katalan hoca, Fatih Terim'in takıma dair arkasında hiçbir bilgi bırakmadan gittiğini ima ederek, "Geldiğimde analistler yoktu, kağıtlar saçılmıştı. Rakiplerle ilgili biz kendimiz bilgi bulmaya çalıştık! Bilgisayarlar yok, programlar içinde yok, hiçbir şey yok" dedi.

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü gündeme oturan açıklamalarda bulundu.

"BU TARZ ÇALIŞMAYA ALIŞKIN DEĞİLİZ"

Durumun kötü olduğunu belirten Domenec Torrent, "Kulübü nasıl bulduğumuzu bir gün detaylı anlatmak istiyorum. Çünkü gerçekten içimden geliyor bunu söylemek. Biz ve oyuncular, kulübün içinde bulunduğu durumdan kendimizi izole etmek için inanılmaz bir efor sarf ediyoruz. Kolay değil. Son bir aydır her şey durmuş durumda. Önümüzdeki sezon için ne transfer yapılabilir, hangi oyuncu kiralanır veya kiraya verilir. Bunlarla ilgili bir sürü planımız vardı fakat bunların hiçbirini gerçekleştiremiyoruz. Çünkü her gün farklı bir şey ortaya çıkıyor. Biz bu tarz çalışmaya alışık değiliz." ifadelerini kullandı.

Domenec Torrent canlı yayında Galatasaray'ın tüm sırlarını ifşa etti! Fatih Terim'e çok ağır suçlama

"SADECE GERÇEKLERİ ANLATIYORUM"

Torrent, "Kulüp boştu derken, Fatih Terim'i mi, yoksa yönetimi mi kastediyorsunuz?" şeklinde gelen soruya ise şöyle cevap verdi:

"Geldiğimiz ilk gün analistler yoktu, kağıtlar etrafa saçılmıştı. Ortalık boş bir şekildeydi. Rakiplerle ilgili bilgileri kendimiz bulmaya çalıştık. Bilgisayarlar yok, kullandığımız programlar yok. Akademiden iki analist getirdik. 5-6 kilo vermiş oyuncular var. Takımın ilk üç maçta nasıl düşüşte olduğunu biliyorsunuz. Ben sadece gerçekleri söylüyorum. Şu anda kaybedebiliriz en azından fiziksel olarak toparlanmış durumdayız. Her şey bizim üzerimize düşmüş şekilde. Ben bu tarz şeylere alışık değilim, hiçbir Avrupalı da alışık değil. 'Türkiye'de bir gün içinde her şey değişebilir' diyorlar. Bizim aklımız bunu almıyor. Burada olmaktan yorgun değilim, Galatasaray'a olmak onur benim için. Sosyal medyaya bakmıyorum fakat insanlar gerçekleri bilmiyor. 30 gündür ne yapacağını bilmeyen sportif direktörden bahsediyoruz. Her gün güçlü olmaya çalışıyoruz. Galatasaray gibi tarihi bir kulübü temsil ediyoruz. Bu, zorluklara rağmen asla kaybedeceğimiz bir şey değil."

Domenec Torrent canlı yayında Galatasaray'ın tüm sırlarını ifşa etti! Fatih Terim'e çok ağır suçlama

"GEÇ KALDIK, BAŞKA TAKIMLARLA ANLAŞACAKLAR"

Aklımızda çok iyi oyuncular vardı. Kontratı biten, Türkiye'de çok tanınmayan birçok oyuncu vardı. Ama geç kaldık! Artık başka takımlarla anlaşacaklar. Galatasaray'dan sıkılmadım, durumdan sıkıldım! Yeni başkanın ne yapacağına saygı duymak durumundayım. Elimden bir şey gelmiyor. Başka bir proje düşünebilirler, bu haklarıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title