Haberler

Nobre'ye Kulübe Yolu Göründü

Tello, Cisse ve Diatta'nın Ardından Arjantinli Golcü Higuain'e İmza Attırarak, Yabancı Transferine Nokta Koyan Beşiktaş'ta, Forvet Bolluğu Yaşanıyor.

Tello, Cisse ve Diatta'nın ardından Arjantinli golcü Higuain'e imza attırarak, yabancı transferine nokta koyan Beşiktaş'ta, forvet bolluğu yaşanıyor.

Siyah-beyazlılar, yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapan Bobo, uzun süren sakatlığın ardından tamamen iyileşen Nobre ve yeni golcü Higuain'li forvet hattıyla dikkat çekiyor. Zaman zaman golcü görevi verilen genç Burak ile Delgado da cabası.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarındaki performansı sonrası sözleşme yenilenen Bobo ve ısrarla transfer edilmesini istediği Arjantinli Higuain'i ileri ikilide kullanacak. Özellikle derbi maçlarda attığı gollerle tanınan Nobre'ye ise Gaziantepspor maçının ardından büyük ihtimalle yedek kulübesi görünecek.

Hafta içerisinde FC Zürih'le yapılacak rövanş maçı düşünülerek riske atılmayan Bobo, Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmadı. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda Nobre ilk 11'de sahaya çıkacak. Yeni transfer Higuain ise takımla birlikte olmak için kafileye dahil edildi, ancak Gaziantepspor maçında oynamayacağı açıklandı.

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk edecek Beşiktaş'ta, Nobre'nin yedek kulübesinde oturması bekleniyor. Higuain'in beklenen performası sergilemesi, Bobo'nun formunda düşüş yaşanmaması halinde Brezilyalı futrbolcu ilk 11 için Sağlam'ın gözüne girmek zorunda.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title