Haberler

MKE Ankaragücü, Kayserispor deplasmanında galibiyet arayacak

Güncelleme:

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor'la karşılaşacak. Ankaragücü, son maçlarda gol atamadığı için galibiyet hasretini dindirmeye çalışacak.

Mke Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor'la karşılaşacak.

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı hakem Turgut Doman yönetecek.

Süper Lig'de 4 haftadır galip gelemeyen ve bu süreçte sadece 1 puan alabilen Mke Ankaragücü, galibiyet hasretini Kayseri'de dindirmeye çalışacak. Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki başkent temsilcisi haftaya 29 puanla düşme hattının sadece 1 puan üstünde 13. sırada girdi.

MKE Ankaragücü'nde, sarı kart cezalısı Stelios Kitsiou forma giyemeyecek.

Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor ise genç teknik adamla Süper Lig'de çıktığı 4 maçta da yenilgi almadı. Bu süreçte 1 galibiyet, 3 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, 32 puanla 11. sırada bulunuyor.

Kayserispor'da da Ali Karimi, sarı kart cezası nedeniyle yarın forma giyemeyecek.

Gol sıkıntısı yaşıyor

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de son 3 maçında gol atamadı.

Ligdeki son golünü Fenerbahçe deplasmanında 13. dakikada penaltı golüyle bulan başkent ekibi, daha sonraki 3 maçta Sivasspor, Konyaspor ve Galatasaray filelerini havalandıramadı.

Deplasmanda galibiyete hasret

Sarı-lacivertliler, deplasmandaki son galibiyetini 3 ay önce aldı.

Dış sahada 25 Kasım 2023'te Gaziantep FK'yi 2-1 yenen MKE Ankaragücü, daha sonraki 5 deplasman maçında 3 beraberlik, 2 yenilgi yaşadı. Başkent ekibi bu sezon deplasmanda 12 maçta sadece 2 kez kazanabildi.

Kayseri'de en son 2011'de kaybetti

MKE Ankaragücü, Kayserispor'a karşı deplasmandaki son yenilgisini 2011 yılında yaşadı.

Rakibine deplasmanda son olarak 21 Aralık 2011'de 3-0'lık skorla yenilen sarı-lacivertliler, daha sonra Kayseri'de oynanan 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi gördü.

Kayserispor karşısında son 5 lig maçını da kaybetmeyen MKE Ankaragücü, sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı da 3-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Kayserispor Ankaragücü Trendyol MKE Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title