Haberler

Karşıyaka'da Son 15 Maç Alarmı

Ptt 1'inci Ligi'nde kurtuluş hattının 7 puan gerisinde 13 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Antalya kampında futbolcularını son 15 maça motive ediyor.

Ptt 1'inci Ligi'nde kurtuluş hattının 7 puan gerisinde 13 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Antalya kampında futbolcularını son 15 maça motive ediyor.

Antalya'da antrenmanların yanı sıra, birebir ve toplu görüşmeler yaparak oyuncularını müsabakalara hazırlayan Yusuf Şimşek, kupa maçları ve transfer çalışmaları nedeniyle devre arasında kamp yapmadıklarını hatırlatarak, "Lige verilen ara bizim için iyi bir fırsat oldu. Kampta eskiler ve yeniler kaynaştı. Biz de yapmak istediklerimizi daha geniş bir zaman diliminde oyunculara anlatma fırsatı bulduk" dedi. Ara transferin son gününde ileri uca yapmayı planladığı takviyeyi gerçekleştiremediklerini hatırlatan Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:

"Bir santrfor daha almak istiyorduk, olmadı. Ancak elimizde liglerde gol krallığı yaşamış isimler var. Bu kadro da lig yarışında yüzümüzü güldürecektir. Kalan 15 maçta eski-yeni farketmeksizin tüm oyuncular elini taşın altına koyacak ve ligde kalacağız. Kupada son oynadığımız Akhisar maçında iyi bir performans sergiledik. Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız."

Karşıyaka, pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor maçı için Antalya'dan direkt Samsun'a geçecek.

GÖKHAN İYİLEŞTİ NECATİ SAKATLANDI

Karşıyaka'da üst adalesindeki sakatlık nedeniyle 16 Ocak'taki Adana Demirspor maçından bu yana takımdan ayrı kalan golcülerden Gökhan Ünal iyileşirken bu kez Necati Ateş sakatlandı. Gökhan'ın Antalya'da takımla çalışmalara başladığı, kasığında yırtık meydana gelen Necati'nin ise dinlendirildiği ve Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi. Yeşil kırmızılı ekipte Berkay Can'ın sakatlığı da sürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Karşıyaka Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title