Haberler

İsmail Arca Altyapı Tesisi'nin ihaleyle el değiştirmesi açıklandı

Güncelleme:

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir'deki İsmail Arca Altyapı Tesisi'nin ihaleyle el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. Tesisin bir derneğin ticari faaliyet yaptığı bir alan olduğu belirtilirken, sahanın adının değişmeyeceği vurgulandı.

Odunpazarı Belediyesince, Eskişehir'de yıllardır kent futboluna katkılarda bulunan ve Eskişehir spor'a da futbolcular yetiştiren İsmail Arca Altyapı Tesisi'nin ihaleyle el değiştirmesine ilişkin açıklama yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu tesisin bir derneğin ticari faaliyet yaptığı bir alan olduğu belirtildi.

Tesis için açık ihaleye çıkıldığı ve başka bir işletmenin ihaleyi kazandığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İsmail Arca'nın adını hiçbir yerden silmiyoruz. Gündoğdu Mahallemizdeki sahamızın adı da İsmail Arca halı sahasıdır. Sadece efsane kaptan İsmail Arca'nın değil, Çankaya'daki spor alanına Fethi Heper'in, Gültepe'deki spor alanına Hüdai Doğu'nun, 71 Evler'deki spor alanına Süreyya Özkefe'nin, Orhangazi'deki spor alanına Nihat Atacan'ın, Sultandere'deki sahaya İlhan Çolak'ın, Ihlamurkent'teki spor alanına da Ender Konca'nın adı verilmiştir. Bu sahaların ve tesislerin tamamı ücretsiz olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur."

Kaynak: AA / Spor

Odunpazarı Belediyesi Odunpazarı Eskişehir Spor Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

Bakmadan Geçme

Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Adanaspor satılıyor mu? Adanaspor nereye satılacak? 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda? 22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm!
Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title