Haberler

Gülme Komşuna

Sarı Lacivertliler, V.manisa'ya 'Fark Atar' Diyenleri Yanılttı. 100. Yılda Şampiyonluk Bekleyenler Kötü Futbolla Yıkıldı. Bitime 6 Hafta Kala Zirvedeki Puan Farkı Yine 4 Olarak Kaldı.

Sarı lacivertliler, V.Manisa’ya ’fark atar’ diyenleri yanılttı. 100. yılda şampiyonluk bekleyenler kötü futbolla yıkıldı. Bitime 6 hafta kala zirvedeki puan farkı yine 4 olarak kaldı.

FENERBAHÇE kendi saha ve seyircisi önünde Vestel Manisaspor’a takıldı. Bu sezon zirve yarışında akıl almaz puanlar kaybeden lider, seyircisini çılgına çevirdi. Beşiktaş’ın Sakarya’daki beraberliği ile son 6 haftaya 6 puan önde girme fırsatını yakalayan sarı lacivertliler, taraftarının müthiş desteği altında çıktığı maçın genelinde baskılı oynamasına rağmen gol bulamadı.

Kanatları iyi kullanan ancak göbekte iyi kapanan rakibi karşısında gol pozisyonu üretmekte zorlanan Kanarya, tel tel döküldüğü maçtan iki puanlık kayıpla çıktı. Geçtiğimiz yıl Manisa’da oynanan maçı 5-3 kazanarak Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vuran konuk takım bu kez beraberlik hedefiyle sahaya çıktı. Orta alanı ve savunmayı kalabalık tutan Giray Bulak’ın öğrencileri, istediğini aldı.

"Ulusoy istifa" sesleri altında başlayan maçın ilk dakikalarında etkili görünen Fenerbahçe’nin hızı 15. dakikadan sonra kesildi. Topa daha çok sahip olan lider, gol bölgelerinde yeterince çoğalamadı. İlk yarıda "Bu da kaçar mı" denilecek derecede gol pozisyonu çıkmadı. İki takım da birer net pozisyon buldu. Ancak son vuruşlarda kaleciler iyi yer tutarak skorun değişmesine engel oldu.

Baskı etkisizdi

8. dakikada Alex’in pası ile ceza alanına sokulan Appiah yay üzerinden sert vurdu. Savunmaya çarpan top kaleyi buldu, ancak kaleci Fevzi topu son anda kornere çeldi. 11. dakikada sağdan etkili gelen Vestel Manisaspor’da Holosko topla buluştu. Ceza sahasına doğru yerden ortaladığı topa Selçuk İnan gelişine sert vurdu. Kaleci Serdar topu üzerine gelen topu güçlükle kontrol etti. İkinci yarıda da tablo aynıydı. Sürekli golü düşünen Fenerbahçe rakip kalede kayda değer bir pozisyon bulamazken, Vestel kontrataklarla tehlike yaratmaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe strese giren sarı lacivertliler, artık tüm riskleri göze almaya başladı. Zico üç oyuncu birden değiştirdi. Deivid, Tümer ve Semih ile hücumda çoğalmayı hedefleyen Brezilyalı teknik adam ayağına gelen fırsatı tepmek istemiyordu. Son dakikalarda baskıyı artıran F.Bahçe, 85’te Deivid’le mutlak bir golden olunca maç 0-0 sona erdi.

Yıldırım’ın penaltı isyanı

MAÇIN 36. dakikasında Tuncay’ın ceza sahasında yerde kaldığı bir pozisyonda hakem İsmet Arzuman’ın devam kararı Aziz Yıldırım’ı adeta çileden çıktı. Yıldırım’ın, "Herkes gördü. Ayıp, penaltıyı yine vermediler" diyerek sitem etti.

Yazarımız Erman Toroğlu da pozizyonu penaltı olarak yorumladı.

Büyükanıt: Şampiyonuz

LİG maçını Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt Protokol Tribünü’nde Aziz Yıldırım ile birlikte takip etti. Paşa, maçtan önce yaptığı açıklamada, "İnşallah güzel maç olur, sporda her şey olur, yeter ki küfür ve şiddet olmasın, sahaya yabancı madde atılmasın" dedi. Büyükanıt, "Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz?" sorusuna ise "Şampiyonuz" diye yanıt verdi.

FENERBAHÇE

22 Serdar(7)

30 Serkan(6)

35 Lugano(6)

19 Önder(5)

5 Ümit Özat(6)

7 Mehmet(6)

99 (Dk.64 Deivid 5)

4 Appiah(6)

11 (Dk.70 Tümer 5)

15 Aurelio(7)

10 Tuncay(6)

20 Alex(5)

9 Kezman(4)

23 (Dk.73 Semih 5)

Şut: 13 / Kaleyİ Bulan ŞUT: 1 Serbest AtIŞ: 19 / PenaltI: 0 Korner: 8 / ORTA: 34 Faul: 9 Ofsayt: 2 / Gol Pozisyonu: 2 Topla Oynama ORANI: %66

VESTELMANİSASPOR

48 Fevzi(7)

3 Burak(6)

4 Ümit(6)

28 Kalabane(7)

16 Hakan(6)

43 Şener(6)

14 Holosko(6)

10 Uğur(5)

54 Okan(5)

7 (Dk.59 Metin 5)

18 Selçuk(5)

21 (Dk.81 Sezer)

77 Zelenka(4)

5 (Dk.72 Borbiconi 5)

Şut: 10 / Kaleyİ Bulan ŞUT: 4 Serbest AtIŞ: 11 / PenaltI: 0 Korner: 0 / ORTA: 6 / Faul: 19 Ofsayt: 0 / Gol Pozisyonu: 1 Topla Oynama ORANI: %34

STAT:Saracoğlu HAKEMLER: İsmet Arzuman (6), Selçuk Kaya (6), Ali Saygın Ögel (6) SARI KARTLAR: Dk.42 Okan, Dk.70 Selçuk, Dk.77 Uğur, Dk.79 Tuncay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title