Haberler

Gomis, İlk Kez 4 Gol Attı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Kardemir Karabükspor ağlarına gönderdiği 4 golle kariyerinde ilk kez 4 gol attı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Kardemir Karabükspor ağlarına gönderdiği 4 golle kariyerinde ilk kez 4 gol attı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 7-0 mağlup etti. Karşılaşmaya sarı-kırmızılıların golcüsü Bafetimbi Gomis, damga vurdu. Gomis, mücadelede 5, 18, 26 ve 33. dakikalarda attığı gollerle rakip fileleri 4 kez havalandırdı.

Geçtiğimiz hafta Türk Telekom Stadyumu'nda Bursaspor'u 5-0 mağlup ederken, 3 gol atan 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da ilk hat-trickini yapmıştı. Gomis, bu hafta 3 golden fazla atarak, ne kadar formda olduğunu gösterdi.

İlk kez 4 gol attı

Başarılı golcü, Karabükspor maçına attığı golle kariyerinde bir ilki de yaşadı. Fransız futbolcu, kaydettiği 4 golle kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atma heyecanı yaşadı. Gomis, kariyerinde daha önce Marsilya'da, Lyon'da ve Saint-Etienne'de de 1 kez 3 gol atma başarısı yakalamıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title