Haberler

Göksel Gümüşdağ: "Cumhurbaşkanımız, Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi"

Güncelleme:

- Göksel Gümüşdağ: "Cumhurbaşkanımız, Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi" Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi.

- Göksel Gümüşdağ : "Cumhurbaşkanımız, Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi"

İSTANBUL - Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi. Sizlerin Avrupa'daki başarısından Türk halkı mutluluk duyacaktır ifadelerini kullandı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu şampiyonu Medipol Başakşehir Futbol Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularını kabul etti. Kabulün ardından İstanbul'a dönen Medipol Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, "Öncelikle herkese merhabalar. Uçaktan yeni indik. Geç saatlere kadar kutlama devam etti. Arkasından da kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyarete geçtik. Çok sıcak bir karşılama oldu. Oyuncularımızla birebir güzel sohbetler gerçekleştirdi. Tebrik ettiğini ama esas Türkiye'nin uluslararası anlamda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söyledi. Kopenhag maçında iyi bir netice beklediğini söyledi. Sizlerin Avrupa'daki başarısından Türk halkı mutluluk duyacaktır ifadelerini kullandı. Güzel bir anı oldu. Ben, yönetim kurulum, teknik heyetim ve oyuncularım adına da Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha kabulünden dolayı teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ Başakşehir Kopenhag Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title