Haberler

    Galatasaray Arapovic Transferini Açıkladı

    Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Marko Arapovic ile 2+8 aylık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

    Resmi açıklama şöyle;
    Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Marko Arapovic ile 2+8 aylık opsiyonlu sözleşme imzaladı.
    2.07 boyundaki oyuncu forvet ve pivot pozisyonlarında görev yapıyor.
    20 Temmuz 1996'da Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de dünyaya gelen Marko Arapovic için basketbol çocukluğundan beri en tanıdık spordu. 1992 Barcelona Olimpiyatlarında gümüş madalyaya uzanan efsane Hırvatistan Milli Takımı'nın pivotu Franjo Arapovic'in oğlu olarak, Marko için geleceğinin kariyer planlamasını yapmak pek zor olmadı. Basketbola KK Kaptol Zagreb ile başlayan Marko, kısa sürede ülkesinin en büyük basketbol markası olan Cibona formasını giymişti bile.
    96 jenerasyonunun en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Marko Arapovic'in alt yaş kategorilerindeki başarıları da arka arkaya geldi. U16 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda takımıyla altın madalyaya uzanan genç yıldız, U-8 Avrupa Şampiyonası'nda gümüş ve bir yıl sonra U19 Dünya Şampiyonası'nda da gümüş madalyayı kazanan Hırvatistan'ın en önemli oyuncularından biriydi. Nitekim Yunanistan'da düzenlenen U19 Dünya Şampiyonası'nda turnuvanın en iyi beşine de seçildi.
    Marko Arapovic'in yükselişi EuroLeague'e adım atarak devam etti. 2014-2015 sezonu başında Cedevita Zagreb ile anlaşan Arapovic, bir sonraki sezon EuroLeague'de 20 maça çıktı ve 8 sayı, 4.2 ribaund, 1 asist ortalamaları yakaladı. Ancak aynı sezon Adriyatik Ligi'nde Partizan'a karşı oynanan yarı final maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan oyuncu sahalardan uzun bir süre uzak kaldı. Geçirdiği sakatlığın ardından basketbola geri dönen Arapovic, takımımızla bir süredir deneme idmanlarına çıkıyordu.
    Marko Arapovic'e Galatasaray'a hoş geldin der, sakatlıklardan uzak ve başarılı bir sezon dileriz.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray basketbol Zagreb Spor Haberler

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

    Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title