Haberler

Aslan avantajı kaptı! Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2 yendi

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı uzatma dakikalarında yıldız golcüsü Icardi'nin attığı golle 3-2 yendi. Mücadeleyi 2 takım da 10 kişi tamamladı.

Süper Lig devi Galatasaray , UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Çekya'nın Sparta Prag takımı ile kozlarını paylaştı.

KEREM DEMİRBAY'DAN ŞAHANE GOL

Mücadeleye etkili başlayan Galatasaray, 19. dakikada yıldız futbolcusu Kerem Demirbay'ın kaydettiği şahane golle 1-0 öne geçti.

Fırsat teptik! Galatasaray, Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı

İLK YARI BAŞKA GOL ÇIKMADI

Bulduğu gol sonrası baskısını arttıran sarı-kırmızılılar, gol pozisyonlarına girdi fakat ikinci golü bulamadı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

PRECIADO EŞİTLEDİ

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk takım, 47. dakikada Angelo Preciado'nun attığı golle skora denge getirdi. Durum 1-1 oldu.

Fırsat teptik! Galatasaray, Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı

MERTENS YANIT VERDİ

Mücadelenin 60. dakikasında Merten sahneye çıktı. Mertens'in ceza sahası içine ortasında Sparta Praglı oyuncuların ters kafası doğrudan kaleye giderek ağlarla buluştu. Durum 2-1 oldu.

Fırsat teptik! Galatasaray, Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı

NELSSON KIZARDI

62. dakikada rakibini düşüren Victor Nelsson kırmızı kart gördü. Galatasaray 10 kişi kaldı.

Fırsat teptik! Galatasaray, Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı

JAN KUCHTA 2-2 YAPTI

10 kişi kalan temsilcimiz savunmada boşluklar vermeye başlayınca 65. dakikada Jan Kuchta düzgün bir kafa vuruşuyla topu köşeden ağlara yolladı. Durum 2-2 oldu.

RYNES KIZARDI

Prag'da Matej Rynes, 80. dakikada Barış Alper'in yüzüne müdahalesi sonucu ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.

Fırsat teptik! Galatasaray, Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı

ICARDI FİŞİ ÇEKTİ

Mücadelenin 90+1. dakikasında sahneye çıkan yıldız futbolcu Mauro Icardi, ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Galatasaray maçı 3-2 kazandı.

Aslan avantajı kaptı! Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2 yendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sparta Prag Galatasaray Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Mark Kolçak:

Bence sahalarda hem futbolcular hemde izleyiciler ara sıra şu cümleyi söylemeli : "Kainat şans eseri var olmuşdur ve huzurluca hiçliğe dönmelidir"

13
207
yanıtYanıtla
Gerard Dirivia:

Kainat şans eseri var olmuşdur ve huzurluca hiçliğe dönmelidir"

yanıt11
yanıt127
Mark Kolçak:

Sayın "Gerard Dirivia" .. Bravo. Doğrudur. .. Ben bir gün yok olursam ortalıklardan.. sen bu cümleyi yaşatmaya devam et. Zamanın sonuna kadar bu cümle veya düşünce devam etmeli bence.

yanıt9
yanıt107
Hasan Çınar:

Kainat Allah'ın izni ile var olmuştur Allah ne derse o olur Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun

yanıt164
yanıt6
Zübeyir Kıvrak:

SPARTA PRAGA MECİDİYEKÖY'DE SAPLAMA YAPILIYOR ACISINI KADIKÖY'DE ÇEKENLER VAR HAYRET!!!!

73
30
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Onu ancak sizin gibi akıl yoksunu insanlar düşünür oysa ben fenerbahçe taraftarı gurur duydum galatasarayla ama sizler haddinizi ve sporu bilseniz. Köyde soy kavgası şehirde köy kavgası derler kahraman

yanıt47
yanıt6
Ahmet Melih ALEMDAR:

Taraftarlık başka bisey,sapkınlık başka. Rekabet başka birsey. Ama Avrupa da bir TÜRK takımı yenilsin diye dua edenin KANINDAN şüphe ederim.

yanıt91
yanıt1
itunes parax:

hahahahah lan zubo gunun Yorumu odulunude bugun sen kazandin tebrikler :)

yanıt1
yanıt1
Ramazan Bıyık:

Saplama mucitleri kerem mertens icardi güzel maçtı zevkliydi ve muslera nın hakkınıda yememek lazım güzel kurtarışlar yaptı kaptanımız tebrikler Galatasaray ????

57
0
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Defansta çok zaafiyet verdik. Burda suç tamamen yönetimin. Özellikle ve Özellikle 3 kulvarda yarışırken elindeki 2 sol beki gönderip Uefa ya bir orijinal sol bek transferi bildiremeyen yönetimin hatası çok burada

yanıt36
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title