Haberler

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlık Seçimini Vefa Küçük Kazandı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de bugün düzenlenen Divan Kurulu Başkanlığı seçimini 296 oyun 283'ünü alan Vefa Küçük kazandı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında başkanlığa yeniden Vefa Küçük seçildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan seçimde kullanılan 296 oyun 283'ünü alan Vefa Küçük, 3 yıl daha başkanlık görevini üstlenecek. Diğer aday Ufuk Aydın ise 13 oy aldı.

"KAZANAN VEFA KÜÇÜK DEĞİL, FENERBAHÇE'DİR"

Seçimin ardından konuşan Vefa Küçük, yüksek divan kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıydı. Bu demokratik yarışı bitirdik. Hepinizden Allah razı olsun. Kazanan Vefa Küçük değil, Fenerbahçe'dir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Faruk Ilgaz Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (7)

şikeciyiz.bizfb:

AAA. . ! KAZANAN ŞİKEBAHÇE OLMUUUUŞ. . !

9
31
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Böyle mütevazi bir insanın başban olmasını çok istiyorum (All Koç başkan FB Şampiyon)

14
2
yanıtYanıtla
Yasir:

Aziz Yıldırım Yargıtay kararı ile kendini kurtarma peşinde koşacağına, Fenerbahçemizin geleceği cümlesinin hakkını verip adaylıktan çekilmeli koltuğu dinamik, daha fazla doğru kararlar vereceğine inandığımız Ali Koç''a bırakmalıdır. Son 10 yılda Aziz Yıldırım''ın ne kadar çok yanlışlar içinde olduğu Fenerbahçe taraftarı tarafından bilinmektedir. Taraftar iyice küstürülmeden bırakmalıdır.

9
3
yanıtYanıtla
fenerli bozkurt:

Ali Koç başkan FenerBahçe Şampiyon. . .

8
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ali koc kardesim senin politika, ya atilman lazim boyle bos seyler sana yakismiyor

4
5
yanıtYanıtla
misafir:

azizbey fb nin başındayken kılıçtaroğluda chpnin başındayken fbde chp de kaybediyor üzgünüm ama bu böyle

6
0
yanıtYanıtla
Haktan:

Demokrasi örneği mükemmel bir seçim olmuş. Vefa Küçük sen Aziz Yıldırıma yaranmak için, kazanan Vefa Küçük değil Fenerbahçe''dir diyorsun. boş muhabbetleri bırakın doğru transfer yapın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title