Haberler

Ersan ve Semih, Ankara'daki Atmosfer ve Taraftarları Övdü

A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ersan İlyasova ve Semih Erden, Karadağ maçında Ankara’daki atmosfer ve taraftarlar hakkında övgü dolu sözler kullandı.

A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ersan İlyasova ve Semih Erden, Karadağ maçında Ankara'daki atmosfer ve taraftarlar hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Çin'de düzenlenecek FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası'nın eleme müsabakalarında ikinci tur ilk maçında Ankara'da Karadağ'ı 79-69 mağlup eden A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ersan İlyasova ve Semih Erden, Uluslararası Basketbol Federasyonu'nun (FIBA) resmi internet sitesinea açıklamalarda bulundu.

Ersan İlyasova: "Ankara bize hep iyi geliyor"

Milli Takım'da olmanın muhteşem bir duygu olduğunu söyleyen Ersan İlyasova, "Milli Takım'da olmak benim için muhteşem bir duygu. Bu takımda yeniden yer almak beni heyecanlandırıyor ve onurlandırıyor. Maç boyunca salonda harika bir atmosfer vardı, taraftarlarımız bizim için her zaman ekstra motivasyon kaynağı oluyor. Ankara bize hep iyi geliyor. Karadağ galibiyetinin ardından şimdi Slovenya'ya olumlu bir ruh haliyle gideceğiz. 2010 Dünya Şampiyonası'nın grup müsabakalarını da Ankara'da oynamıştık. O zaman da inanılmaz bir atmosfer vardı. O zaman güzel şeyler başarmıştık ve şimdi de taraftarlarımızın desteği ile iyi şeyler yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Semih Erden : "Bu galibiyet taraftarlarımıza armağanımız olsun"

Grubun ilk maçının kazanmanın önemine değinen Semih Erden ise, "Muhteşem bir seyircinin önünde, dolu bir salona oynadık. Taraftarımız bizi yalnız bırakmadı ve çok güzel bir atmosfer yaptılar. Kazandığımız için mutluyuz, bu galibiyet taraftarlarımıza armağanımız olsun. Ankara seyircisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Onların bu güçlü desteği ile burada iyi galibiyetler aldık. 2010 Dünya Kupası'nda da grup maçlarını burada oynamıştık. Yine muhteşem bir atmosfer vardı. Burada oynamak bize her zaman iyi gelmiştir, 2010'da da böyleydi, 2018'de de böyle. Başarılara ilk adımı attığımız yerdir Ankara. Onun için burada taraftarlarımızın önünde oynamayı seviyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Semih Erden Karadağ Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title