Haberler

Eczacıbaşı, Maritza Plovdiv'i 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Eczacıbaşı, Bulgaristan temsilcisi Maritza Plovdiv'i 25-13, 25-16 ve 25-20'lik set skorlarıyla 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Eczacıbaşı, Şampiyonlar Ligi'nde 2'de 2 yapmış oldu.

İSTANBUL, -

SALON:  Kolodruma Sport Hall Plovdiv

HAKEMLER: Macicej Twardowski, Marco van Zanrwn

MARITZA PLOVDIV: Hristoskova, Saykova, Dudova, Debell, Krivoshiska, Slavcheva, Pashkuleva (L), Todorova (L), Milicevic

ECZACIBAŞI:  Voronkova, Stevanovic, Naz, Hande, Jack-Kısal, Boskovic, Aybüke (L), Yaprak, Defne

SETLER: 13-25, 16-25, 20-25

SÜRE: 80 dakika (27,27,26)

2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmasında Bulgaristan temsilcisi Maritza Plovdiv'e konuk olan Eczacıbaşı, karşılaşmayı 25-13, 25-16 ve 25-20'lik set skorlarıyla 3-0 kazandı. Eczacıbaşı bu sonuçla grupta 2'de 2 yaptı.

Karşılaşmanın ilk setine etkili başlayan turuncu beyazlılar, seti 25-13 kazandı. Etkili servis karşılaması ve defanstan çıkardığı kritik toplarla genç libero Aybüke Özel ilk sette ön plana çıktı.

İkinci sette de etkili oyununu sürdüren Eczacıbaşı, etkili servislerle seti 25-16 kazandı.

Karşılaşmanın son setinde, turuncu beyazlılar etkili servis ve blok sayılarıyla seti 25-20 ve maçı da 3-0 kazandı.

Kaptan Tijana  Boskovic 13 sayıyla karşılaşmanın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçildi. Hande Baladın, 13 sayıyla karşılaşmanın kazanılmasında önemli rol oynadı.

Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran genç libero Aybüke Özel, "Bugün Bulgaristan'da çok iyi bir atmosferle sahaya çıktık. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza kayıpsız devam ettiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzde ligde oynayacağımız Galatasaray karşılaşmamız var. Bir an önce evimize dönüp hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Aldığımız galibiyetten dolayı bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bulgaristan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title