Haberler

Denizli Basket son 8 maça odaklandı

Güncelleme:

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde tutuk başladığı sezonda antrenörlük görevine Zafer Aktaş'ın getirilmesiyle çıkışa geçip üst üste 7, son 10 maçta 9 galibiyetle şampiyonluk yarışına ortak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Başkan Veli Deveciler, kazanmaları gereken 8 karşılaşma daha...

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde tutuk başladığı sezonda antrenörlük görevine Zafer Aktaş'ın getirilmesiyle çıkışa geçip üst üste 7, son 10 maçta 9 galibiyetle şampiyonluk yarışına ortak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Başkan Veli Deveciler, kazanmaları gereken 8 karşılaşma daha olduğunu söyledi. Ligde 22 haftada 14 galibiyetle ikinci sıraya tırmanıp lider Samsunspor'la arasındaki farkı tek galibiyete düşüren Denizli ekibinde Başkan Deveciler, son 8 haftada ING Basketbol Süper Ligi hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Deveciler, ligde oynadıkları son 7 maçı da kazandıklarını söyleyerek, "Sessiz sedasız ligin zirvesine ortak olduk. Süper Lig için kazanmamız gereken 8 maçımız daha var. Geçen sene bitime 6 maç kala koronavirüs pandemisi nedeniyle lig iptal edilmişti. O zaman üçüncü sıradaydık ve sonrası hepimiz tarafından biliniyor. O günden bu güne inanılmaz bir mücadeleyle maçlarımızı kazanıyoruz ve böyle devam edersek ligi birinci bitirerek Play-Off oynamadan Süper Lig'e çıkmamız işten bile değil" dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Başkan Veli Deveciler, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu hafta ligin en iyi takımlarından, güçlü Manisa Büyükşehir Belediyesi ile pazar günü Denizli'de oynayacağız. Ligin sonu yaklaştıkça her takım daha çok mücadele ediyor ve kazanmak istiyor. Zor ve keyifli bir maç olacak. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak için sonuna kadar mücadele edecek. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu takımın Süper Lig'e çıkması şehrimize çok iyi gelecek. Umarım her şey yolunda gider, oyuncuların, teknik ekibin ve Denizlimizin emekleri boşa gitmez."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Merkezefendi Zafer Aktaş basketbol Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title