Haberler

"Dany'nin Referansı Terim"

Güncelleme:

Beşitaş'ın Futbol Direktörü Önder Özen, NTV Spor'da yayınlanan % 100 futbol programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Dany Beşiktaş'ta

Akşam saatlerinde Dany'i transfer ettiğini açıklayan Beşiktaş'ta, Sportif Direktör Önder Özen açıklamalarda bulundu. Lescott ile Dany transferinde bir bağ olmadığını söyleyen Özen; "Biz İngiliz oyuncu ile anlaşmıştık. Ancak Manchester City, Porto'dan Mangala'yı alamadığı için son anlarda transferden vazgeçti. Yalnız burada bir yanlış anlama var. Biz Lescott ile anlaşsaydık da Dany'i transfer edebilirdik. Dany transferinde bizim en büyük avantajımız, hazır bir oyuncuyu almış olmamız. Dany, Florya'da kramponlarını çıkaracak, Nevzat Demir'e gelecek. Tamamen hazır bir oyuncu." dedi

"Dany'nin referansı Fatih Terim"

Transferden önce Fatih Terim ile de konuşulduğunu söyleyen Özen; "Yönetim kurulumuzdaki insanların iş adamı olmasından fazlası taraftar olmaları. Başkanımız Fikret Orman, taraftarlarımızın bu transfere nasıl bakacağını bize söyledi. Ama ben daha sonra Bilic ile konuştum ve hocamız Dany'i istediğini söyledi. Benim de istemem üzerine oyuncuyu kadromuza kattık. Ayrıca Dany'i de bizde oynamaya istiyor. Slaven Bilic 3 hafta falan önce Sayın Fatih Terim ile bu konu hakkında bir görüşme yaptı ve onayını aldı. Ayrıca eskilerden bir örnek vermek gerekirse, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Yusuf Şimşek, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok önemli bir rol oynamıştı" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Dany Nounkeu Fatih Terim Önder Özen Beşiktaş Spor Haberler

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title