Haberler

CityMall AVM'de Samsunspor Store açıldı

Güncelleme:

- CityMall AVM'de Samsunspor Store açıldı Samsunspor Kulübü ve CityMall AVM yönetimi tarafından kulüp yararına varılan anlaşma sonrası alışveriş merkezinde kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Store 55' mağazası açıldı.

- CityMall AVM'de Samsunspor Store açıldı

SAMSUN - Samsunspor Kulübü ve CityMall AVM yönetimi tarafından kulüp yararına varılan anlaşma sonrası alışveriş merkezinde kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Store 55' mağazası açıldı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın oğlu Jasper Sinan Yıldırım ve CityMall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik'in bir süredir yaptığı görüşmeler sonrasında Samsunspor için ücret ödenmeden tahsis edilen yerin anahtarını Çelik, Yıldırım'a teslim etti. Şehrin takımının lisanslı ürünlerine vatandaşların bir adım daha kolay ulaşmasını sağlamak adına varılan anlaşma gereği bugün AVM'de hazırlıkları tamamlanan 'Store 55'in açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi Yunus Emre Çelik ve Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından kesildi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Samsunspor adına yeni açılan her yer, her birim Samsunspor'un büyüdüğünün işaretidir. Biz bir taraftan saha içerisinde elde edeceğimiz başarılarla taraftarı mutlu edeceğiz, takımı hak ettiği noktaya taşıyacağız, diğer taraftan da hem Samsunspor markasının halka taraftarlara inebilmesi ve kulübü temsil eden ürünlerin her kesime ulaşabilmesi adına bu türlü mağazaların sayısının artması için çalışacağız. Ben bu alışveriş merkezinin sahiplerine de teşekkür etmek istiyorum. Bize çok destek oldular" dedi.

Çelik: "İnşallah Süper Lig'e çıkacağız"

CityMall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik ise, "Samsunspor şu anda çok iyi bir ivme yakaladı. Samsun futbolla özdeşleşmiş bir şehir ve Yüksel Yıldırım başkan olduktan sonra güzel bir ivme yakaladı. İnşallah bu sene Süper Lig'e çıkacağız. Böylesine futbolla yatıp kalkan bir şehrin takımının Süper Lig'de olmaması hepimizi çok üzüyor. Ama inanıyoruz ki bu gerçekleşecek. Açılışını yaptığımız Store 55 de bunun bir simgesi olacak. Çünkü ürünleri inanılmaz başarılı. Diğer büyük kulüplerin mağazalarıyla kesinlikle rekabet edecek durumda. Ancak Atakum'daki insanların bu mağazaya ulaşmaları uzaklıktan dolayı problem oluyordu. Bu açtığımız mağaza, insanların ürünlere daha yakın ve çabuk bir şekilde ulaşmalarını sağlayabilecek. Samsunsporlular olarak biz de heyecanlıyız" diye konuştu.

Açılışa CityMall AVM Genel Müdürü Ahmet Dikkol, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Store 55 Marka Müdürü Doğan Caferoğlu, futbolcular Ahmet Altın, Edwin Gyasi ve Nadir Çiftçi katıldı. Mağazayı gezip ürünleri inceleyen katılımcılar kulübe hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Emre Çelik Samsun Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Adanaspor satılıyor mu? Adanaspor nereye satılacak? 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur?
Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title