Haberler

Sokak Ortasında İşadamını Öldüren İki Şüpheli Yakalandı

EMİNÖNÜ'nde işyerlerinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan iş adamı Hasan Bat,'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan iki şüpheli karşı tarafından kendilerine saldırdığını söyledi.

EMİNÖNÜ'nde işyerlerinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan iş adamı Hasan Bat,'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan iki şüpheli karşı tarafından kendilerine saldırdığını söyledi. Cinayetle biten kavga anının ise bir işyeri güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Eminönü, Tahtakale Mahallesi, Prof Cemil Bilsel caddesi üzerinde meydana gelen olay görgü şahitlerinin ifadesine göre şöyle gelişti; İşportacılık yaptığı öğrenilen Ercan O. adlı kişi içinde saf alkol şişeleri bulunan kutuyu düşürdü. Kırılan şişelerden çevreye alkol kokusu yayılırken, terazi işiyle uğraşan işadamı Hasan Bat, yere düşen parçaları temizlemesi için Ercan O.'yu ikaz etti. İkili arasında yaşanan sözlü tartışmaya Hasan Bat'ın oğlu'da karıştı. Kısa süre sonra başlayan kavgada Ercan O. tartaklandı. Bir süre sonra yanına ağabeyini de alarak gelen Ercan O. ve baba oğul arasında yine kavga çıktı. Bu kavga sırasında Hasan Bat bıçaklanarak öldürüldü, oğlu ise yaralandı.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis olaydan sonra başlattığı çalışmada önce Vural Ö., ardından Ercan Ö. gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüphelilerin işportacılık işiyle uğraştıkları öğrenildi. Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, baba oğlun kendilerine saldırdığını kendilerini korumaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Cinayetle biten kavga bir işyerinin güvenlik kameraları ile görüntülenirken şüphelilerin sorguları Cinayet Büro Amirliğinde sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahtakale Eminönü 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title