Haberler

Soğuk ve Rüzgarlı Havaya Rağmen Yüzdüler

BODRUM'da devam eden Ortakent-Yahşi Bahar Festivali (OYFEST) kapsamında Açıkdeniz Yüzme Şenliği düzenlendi.

BODRUM'da devam eden Ortakent-Yahşi Bahar Festivali (OYFEST) kapsamında Açıkdeniz Yüzme Şenliği düzenlendi. Ortakent Yahşi Sahili'nden Çelebi Adası'na kadar yüzen katılımcılar, havanın rüzgarlı ve denizin soğuk olmasına aldırmadan yüzme etkinliğini tamamlayarak, adada Türk bayrağı açtı.

OYFEST kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, OYDER ve Bodrum Marmara Koleji işbirliğiyle Açık Deniz Yüzme Şenliği düzenlendi. Şenliğe aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon'un ve milli sporcularında yer aldığı yaklaşık 50 kişi katıldı.

Ortakent-Yahşi sahilinden, Çelebi Adası'na kadar 1300 metrelik mesafede gerçekleşen yüzme etkinliğinde katılımcılar zor anlar yaşadı. Havanın rüzgarlı ve denizinde dalgalı olması nedeniyle saat 09.30 startın verilmesine rağmen, bazı katılımcılar denize girmekte önce zorlandı, soğuk su nedeniyle yürüyerek ilerledi. Suya alıştıktan sonra katılımcılar, Çelebi Adası'na yüzdü.

Adaya ilk olarak İzmir'den katılan milli triatlon sporcusu 20 yaşındaki Gültigin Er ulaştı. Er, "Güzel geçti, benim için antrenman oldu. Su da soğuktu, akıntıda vardı ama tekne önde olduğu için yönü buldum. Bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi gençler ve sporcular için çok önemli, teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer katılımcılarında adaya ulaşmasıyla dev Türk bayrağı açıldı. Ardından katılımcılar startın verildiği noktaya teknelerle geri döndü. Ödül töreninde yarışmaya katılan herkese madalya ve katılım belgesi verildi.

Organizasyon Başkanı Ahmet Aras, "Zor hava şartlarında OYFEST kapsamında yapılan etkinliğe kişi katıldı. Zor şartlar altında tamamlanan etkinlikte katılımcılar, Türk Bayrağı açtı. OYFEST gelecek yılda devam edecek" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortakent Yahşi 19 Mayıs Çelebi Bodrum Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title