Haberler

Ziraat Türkiye kupası kuraları çekildi mi? Türkiye kupasında çeyrek final ve Yarı final eşleşmeleri nasıl oldu?

Güncelleme:

Futbolseverlerin bir süredir merak ettiği Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek finale kalan takımlar belli olmuştu. Kupada çeyrek final ve yarı final eşlemeleri buğun yapılan kura çekimi ile belli oldu. Peki Türkiye kupasında çeyrek final ve Yarı final eşleşmeleri nasıl oldu? Çeyrek final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray eşleşmesi gibi erken final bekleniyordu ancak beklenen olmadı. Peki Ziraat Türkiye kupası kuraları çekildi mi? Türkiye kupasında çeyrek final ve Yarı final eşleşmeleri nasıl oldu? Çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? Detaylar haberimizde...

TÜRKİYE KUPASINDA ÇEYREK FİNAL VE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ NASIL OLDU?

Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri bugün yapılan kura çekimi ile belli oldu. Kupada eşleşmeler şu şekilde:

  • Fenerbahçe – Yukatel Kayserispor (Ev sahibi Fenerbahçe)
  • Demir Grup Sivasspor – Gaziantep FK (Ev sahibi Sivasspor)
  • Trabzonspor – Ankaragücü (Ev sahibi Ankaragücü)
  • Başakşehir – Galatasaray (Ev sahibi Galatasaray)

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final 1. maçları 4, 5 veya 6 Nisan, yarı final 2. maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ NASIL OLACAK?

Demir Grup Sivasspor – Gaziantep FK (Ev sahibi Sivasspor) eşleşmesinin galibi ile Fenerbahçe – Yukatel Kayserispor (Ev sahibi Fenerbahçe) eşleşmesinin galibi yarı finalde karşılaşacak. Başakşehir – Galatasaray (Ev sahibi Galatasaray) eşleşmesinin galibi ise Trabzonspor – Ankaragücü (Ev sahibi Ankaragücü) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelece

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Kupası Türkiye Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title