Haberler

GS Konyaspor maç özeti (Geniş Özet) Galatasaray Konya

Güncelleme:

8 Mayıs Cuma Galatasaray Konyaspor maç özeti. Spor Toto Süper Lig'de haftanın açılış maçlarından özet görüntüler. Galatasaray Torku Konya maç özeti ve mücadelenin tüm detayları..

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray evinde Torku Konyaspor'u ağırladı. Galatasaray saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Torku Konyaspor karşısında galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken misafir takım Konyaspor'da hedef zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmaktı. İlk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçın geniş özeti ve tüm detaylarını haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Galatasaray'da Selçuk İnan uzaktan kaleyi yokladı. Kaptanın şutu farklı auta gitti.
48
Galatasaray yine etkili geldi. Hızlı gelişen atakta Bruma içeri çevirdi. Pası kısa kalınca, top Burak'tan önce kalecide kaldı.
46
Galatasaray ilk tehlikeyi ilk dakikada buldu. Burak Yılmaz'ın verdiği pasta Bruma sağ çizgiden rakibinin üstüne giderek tehlikeli nopktaya ortasının gönderdi. Yasin'den önce Kaya topu aldı.
46
Ve dev karşılaşmada ikinci yarı başladı.
46
Galatasaray - Torku Konyaspor karşılaşmasında ilk yarı tamamlandı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.
45
İlk uaroda oynanmayan süre 1 dakika olarak gösterildi.
43
Konyaspor'da Kenan bir kez daha kaleyi yokladı. Sol çaprazdan şutunu çeken Kenan topu auta gönderdi.
42
Konyaspor'da Kenan hakeme yaptığı itirazlardan sonra sarı kart gördü.
40
Galatasaray'da özellikle son paslardaki başarısızlık dikkat çekiyor. Topun hakimi sarı kırmızılılar.
36
Sabri Sarıoğlu kaleyi uzaktan yokladı. Olcan'ın açtığı ortada Konyaspor topu uzaklaştırdı. Sabri, önünde gelen topa çok sert vurdu Kaya çıkardı.
33
Muslera'dan bir kurtarış daha! Ceza sahası önünce Hasan Kabze, Kenan ve Sabri'nin içinde bulunduğu karambolde top en seon Kenan'da kaldı. Kenan'ın sol ayağı ile çektiği sert şutu Muslera çeldi.
29
Galatasaray etkili geldi. Olcan'ın ortasında Burak dokunamadı, defanstan seken topu Sneijder tamamlamaya çalıştı ancak vuruşu dışarı gitti.
27
Galatasaray topa sahip olup pozisyon ararken, Konyaspor sahasına çekilip kontratak arar pozisyonda
25
Galatasaray'ın kullandığı serbest vuruştan sonra Konyaspor'un hızlı atağı gelişti. Konya ekibi bu hücumda hızlı çoğalamazken top en son Muslera'da kaldı.
23
Türk Telekom Arena'da gerilim. Burak Yılmaz ve Ali Turan arasındaki gerilmeden sonra hakem her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.
21
Konyaspor'da Kenan inanılmaz bir gol kaçırıyor! Chedjou'u ceza sahasında çalımlayan Kenan müsait pozisyında topu auta attı.
20
Galatasaray'da Sneijder'in 40 metreden kullandığı serbest vuruşta Semih Kaya arka direkte yüksekten gelen topa vuruş yapamadı ve top auta gitti.
18
Konyaspor'un sol taç çizgisine yakın noktadan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan Muslera'da kaldı.
16
Galatasaray bu dakikalarda topa sahip olan ekip.
14
Galatasaray'da kullanılan köşe vuruşunda Chedjou yakın direkte sert bir vuruş çıkardı, Kaya topu çıkardı.
12
Sneijder kaleyi yokladı. Sabri'nin sağ bekten diagonal pasında topu sol kanatta kontrol eden Yasin, topu ceza saha çizgisine yakın noktadaki Sneijder'e çıkardı. Kaleyi çaprazdan gören Sneijder'in şutu auta gitti.
10
Maç yüksek tempo ile başladı.
9
Konyaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Kenan sol taraftan dripling ile ceza sahasına girdikten sonra içeriye pasını aldı. Kaleyi karşıdan gören pozisyonda Hasan Kabze'nin şutu Muslera'da kaldı
8
Galatasaray etkili geldi. Sabri'nin köşe gönderine yakın noktadan kullandığı taç atışında Bruma kafayla içeri çevirdi. Konyaspor'un uzaklaştırdığı top Melo'da kaldı. Melo'nun şutu az farkla auta gitti.
6
Galatasaray'da Burak Yılmaz oyuna dönerken, Konyaspor'da Kenan melo'ya yaptığı faulden sonra hakemden uyarı aldı.
5
Bir pozisyonda Burak Yılmaz hafif bir sakatlık yaşadı. Galatasaray 10 kişi
4
İlk tehlikeli atak Konyaspor'dan geldi. Hasan Kabze'nin Djalma'ya indirdiği topta oyuncu çaprazdan vuruşunu yaptı top Muslera'da kaldı.
2
Galatasaray'ad Chedjou ve Melo sarı kart cezası sebebi ile bir önceki maçta oynayamamıştı. Bu maçta sahaya geri döndüler.
2
Galatasaray bu akşam parçalı forma ve kırmızı şort kombinasyonuyla sahada yer alırken Konyaspor beyaz forma ve şortu ile sahada.
1
Ve maç başladı!
MAÇ ÖNCESİ
İstiklal Marşımız okundu ve iki takım da maça hazır.
MAÇ ÖNCESİ
Konyaspor'un ilk 11'i: Kaya, Ömer Ali, Ali Turan, Selim, Mehmet Uslu, Mahlangu, Djalma, Ali Çamdalı, Mehmet Güven, Kenan Özer, Hasan Kabze
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray'da özellikle son haftalarda formda olmasıyla dikkat çeken Hakan Balta, ilk 11'de buluyor.
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Olcan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Yasin, Burak

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Semih Kaya Gündem Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp 'başkanlık' planını anlatmış

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp "başkanlık" planını anlatmış

Bakmadan Geçme

Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı? Marmaray bayramda kaça kadar açık? Kurban Bayram'ında İETT saatleri nasıl olacak? Kurban Bayramı seferlerine zam var mı? Kurban Bayramı uçak ve otobüs seferleri arttırıldı mı, zam yapıldı mı? FLÖRTE BAYRAM MESAJI! #9829 Flörte nasıl bayram mesajı atılır? #128242 Flörte mesaj atarken dikkat edilmesi gerekenler neler? Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs bedava mı? BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazında kaç tekbir alınır? KURBAN BAYRAMI HEDİYE ÖNERİLERİ 2024: Kurban Bayramında ne hediye alınır? Bayram'da nöbetçi eczaneler hangileri? Kurban Bayram'ında hangi eczaneler açık olacak? KURBAN ETİ NASIL DAĞITILIR? Kurban Bayramı'nda etler kimlere verilmeli? Trendyol Go bayramda çalışıyor mu? Trendyol Go Kurban Bayramı'nda açık mı, sipariş veriliyor mu? Mutfak Bahane Seda kimdir? Mutfak Bahane Seda kaç yaşında, nereli? Seyithan İzsiz neden istifa etti? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz neden istifa etti, ne oldu? Kurban Bayramı namazı hangi gün? Kurban Bayramı namazı ne zaman, bayramın kaçıncı günü, saat kaçta kılınacak? SON DAKİKA: Muğla'da yangın mı çıktı? Muğla'daki orman yangını söndürüldü mü?
Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title