Haberler

Sivassporlu Futbolcuların Hedefi UEFA Kupası

Sivasspor Takım Kaptanı Mehmet Yıldız, Mohammed Ali ve Abdurrahman Dereli, Galatasaray'a Mağlup Oldukları İçin Üzgün Olduklarını Belirterek, Kendilerine Hedef Olarak UEFA'yı Koyduklarını Söylediler.

Sivasspor takım kaptanı Mehmet Yıldız, Mohammed Ali ve Abdurrahman Dereli, Galatasaray'a mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, kendilerine hedef olarak UEFA'yı koyduklarını söylediler.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Trafik Güvenliği Haftası etkinliği kapsamında yapılan törene katılan futbolcular polis kıyafeti giyerek, bol bol öğrencilere imza dağıttılar. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Kaptan Mehmet Yıldız, Gençlerbirliği maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Önümüzde zor bir Gençlerbirliği deplasmanı var. Bu maçı kazanmak zorundayız. UEFA Kupası'na gitmek için mutlaka 3 puan almamız gereken bir maç. İnşallah bu hafta iyi hazırlanıp maçı alarak UEFA'ya gitmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray maçı ile ilgili olarak açıklama yapmaktan kaçınan Yıldız, "Sonuçta her takım yenilebilir. Biz de iyi oynayarak yenildik. Kazansak çok daha iyi olacaktı ama artık yapacak bir şey yok" dedi.

Sivasporlu futbolcu Abdurrahman Dereli ise Galatasaray'a mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, "İstemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Ama özellikle ikinci yarı güzel oynadığımızı düşünüyoruz. Basit hatalardan goller yedik. Turkcell Süper Lig'de yenilmeyecek goller yedik diyebiliriz. Galatasaray gibi takıma 3 tane gol atıyorsanız, 5 tane gol yememeniz gerekir. Söylenecek başka bir şey yok. Üzgünüz, sonuç böyle olmamalıydı. Ama önümüzde bir Gençlerbirliği maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp UEFA Kupası'na katılmak için bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Golcü oyuncu Mohammed Ali de "Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkmıştık. Galip gelmek için elimizden geleni yapmıştık. Öne geçmemize rağmen bir dakikada 2 gol yedik. Maalesef mağlup olduk. Ama önemli değil. Sonuçta biz Anadolu takımı olarak bu sezon elimizden gelen her şeyi yaptık. Tüm güzellikleri sergiledik. Bu hafta önemli bir Gençlerbirliği maçımız var. Bu maç çok daha önemli. İnşallah orada galip gelip, UEFA Kupası'na katılırız" şeklinde konuştu.

(İG-SE-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title