Haberler

Sinop: Sinop'ta Spor Camiası Yemekte Bir Araya Geldi

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tarafından Spor Camiası ve Spora Destek Veren Yetkililere Yönelik Kaynaşma Yemeği Düzenlendi.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından spor camiası ve spora destek veren yetkililere yönelik kaynaşma yemeği düzenlendi.

Kumsal Otel'de verilen yemeğe Vali Zeki Şanal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Faruk Sayıl, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, il genelindeki kulüp başkanları, spor il temsilcileri ve spor camiasının mensupları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan, amaçlarının yıllardır buluşamayan spor camiası mensuplarıyla bürokrasiyi bir araya getirmek olduğunu söyledi. Özhan, "Bu insanları bir arada görmekten çok mutluyum. Yemekte parti il başkanları bile bir arada oturdu. Bu birliktelik bizim için çok önemli" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title