Haberler

Sezer: "Tuzla Tersanelerindeki Olayların Önlenemeyişi Hükümetin Acizliği"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Her Geçen Gün Daha da Vahim Bir Durum Haline Gelen Tuzla Tersaneleri'ndeki Vahim Olayların Önlenemeyişi, Kim Ne Derse Desin, Hükümetin Acizliğini Ortaya Koymaktadır" Dedi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Tuzla Tersaneleri'nde yaşanan son ölümler nedeniyle hükümeti suçladı. Sezer, "Her geçen gün daha da vahim bir durum haline gelen Tuzla Tersaneleri'ndeki vahim olayların önlenemeyişi, kim ne derse desin, hükümetin acizliğini ortaya koymaktadır" dedi.

DSP Genel Başkanı Sezer, Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde meydana gelen kazada 4 işçinin yaşamını yitirmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Sezer, "Bugün, Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde meydana gelen elim bir kazada 4 vatandaşımızın ölümü ve 12 vatandaşımızın da yaralanması nedeniyle üzüntümüz büyüktür" dedi. Hükümetin çalışma yaşamında sosyal güvenlikle beraber huzuru ve can güvenliği ortamını da yok ettiğini ifade eden Sezer, şunları söyledi:

"Ülkenin gerçek gündemiyle baştan beri ilgilenmeyen hükümet, çalışma yaşamında sosyal güvenliği yok ettiği gibi, huzuru ve can güvenliği ortamını da yok etmiştir. Hükümet gerekli önlemleri ivedilikle almalı ve ödünsüz uygulamalıdır.

Bu bağlamda, Tuzla Tersaneleri'nde yaşanan ve yaşanması olası sorunlara kalıcı ve köklü çözümler bulunması için gerekli önlemleri ivedilikle almaları ve ödünsüz uygulamaları konusunda yetkilileri bir kez daha göreve çağırıyorum." (ANKA)

(TT/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title