Haberler

Seydişehir'de Görülen Ufo Tescillendi.

Güncelleme:

Tüm dünyanın ilgi odağı halinde olan ve güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyen Ufo konusu Seydişehir'de yeniden hayat buldu.

Seydişehir Belediyesi'ne ait iç Anadolu Bölgesinin en güzel piknik alanı Kuğulu Parka'ta çekilen Ufo görüntüleri Seydişehir'i bir anda Türkiye'nin gündemine oturttu.

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en kısa karayolu üzerinde Konya'ya 85km mesafede Torosların erteklerinde yer alan Seydişehir'in ünlü mesire yeri Torosların eteklerinde Kuğulu Park'ta Rasyonel Gazetesi Genel Müdürü Sadrettin Soranlar tarafından çekilen Ufo fotografı şimdiye kadar görüntülenen en net fotoğraf olarak kabul ediliyor. "Seydişehir Semalarında esrarengiz cisim" manşetiyle bir çok yerel ve ulusal basında ses getiren haberin fotoğrafının fotomontaj olmadığı Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından da tescillendi.

Türkiye'de ufo konusunda uluslararası tek uzman olan Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi adına Başkan Haktan Akdoğan imzalı yazılı açıklamada aynen şu ifadelere yer verildi: "01 Haziran 2012 'de Konya Seydişehir'de çekilen fotoğraf üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her piksel,gölge, ışık, kontrast, negatif.. vs değerlerin detaylı olarak incelenmesi ve analiz sonucu görüntüdeki cismin kesinlikle montaj olmadığı tespit edilmiştir.

Ayrıca cismin disk şeklinde ve metalik bir yapıya sahip olduğu görülmüştür.Cisim hiçbir şekilde bilinen konvansiyonel araçlarla uyuşmamakta ve kurumumuz tarafından UFO olarak sınıflandırılmaktadır."

Türkiye'de ve dünyada birçok meraklısı bulunan UFO'ları gözlemlemek üzere birçok insanın Seydişehir'e akın etmesi beklenirken, esrarengiz cismin sadece fotoğraf makinesi tarafından tespit edilmesi de olaya farklı bir boyut kazandırmakta.

Kuğulu Piknik alanı eşsiz manzarası ve bölgenin en büyük piknik alanı olma özelliğini taşıyor.Kuğulu Seydişehir Belediyesi'nin "Marka Şehir, Seydişehir" oluşturma vizyonu ile başlattığı örnek proje ile mevcut 30 bin m2'lik alnından 2,5 katı büyütülerek 100 bin m2' ye çıkarılıyor. Torosların etekleri Kuğulu göleti, peyzajı, ağaç çeşitliliği, onlarca çeşit kuş türünün birarada yaşadığı ördek evi ile yapay bir cennet niteliğinde.

Kuğulu Park ayrıca Ferzene Mağarası 'na uzanan 1650 m'lik tracking yolu ile sportif ve gezi amaçlı olarak doğaseverlerin tercih ettiği önemli bir parkura da sahip. Havası ve doğası ile insana huzur veren,vatandaşların gece gündüz hoşça vakit geçirebilecekleri, görenleri hayran bırakan bir cazibe merkezi olarak tercih edilen Kuğulu bundan sonra da yeni Ufo ziyaretçileri ile de ilgi odağı olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuğulu Park Seydişehir Türkiye Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title