Haberler

Selin Ciğerci, "Senin çocuğun olmaz" diyen Deniz Akkaya ile canlı yayında birbirine girdi

Güncelleme:

Uçankuş TV'de program sunan Deniz Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'nin Bodrum'daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını söyledi. Bunun üzerine yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya, laf dalaşına girdi. "Senin çocuğun olmaz" sözünü duyan Ciğerci, "Sana ne" diyerek sert çıktı.

Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, dün akşam yayınlanan bölümde Selin Ciğerci ile birbirine girdi. Telefonda laf dalaşına giren ikiliden Akkaya "İki elim yakanda olacak" diye resti çekti.

"BODRUM'DAKİ EVİNDE TAŞIYICI ANNE VAR"

İş kadını ve fenomen Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Dün akşam programda bu konuyu ele alan Deniz Akkaya ise çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin Bodrum'daki evinde eltisi olarak tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını söyledi.

"İKİ ELİM YAKANDADIR"

Bu iddiaların üzerine telefonla canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya birbirine girdi. Evindeki kadının taşıyıcı anne olmadığını eltisi olduğunu söyleyen Ciğerci, gerekli fotoğrafları göndereceğini söyledi. Canlı yayında tartıştığı Ciğerci'nin kendisini çocuğuyla ilgili vurduğunu söyleyen Akkaya, "Bel altı vurarak beni karşına aldın iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor" dedi.

"DAHA ÇOCUĞUM OLMADAN KONUŞUYORSUNUZ AYIP"

Şu an taşıyıcı anne gibi birinin olmadığını söyleyen Ciğerci, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.

"SANANE"

Bunun üzerine araya giren Akkaya ise "Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" deyince küplere binen Ciğerci "Sana ne" diyerek öfke kustu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Deniz Akkaya Bodrum Magazin Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500

Yorumlar (67)

duyun:

sizleri ünlü diye ekrana çıkarıp meşhur edenlere yazıklar olsun

52
7
yanıtYanıtla
HALK:

NE AŞKLARINIZ BİTER . NE SAÇMA SAPAN ŞARKILARINIZ . NEDE KAVGANIZ. . . . . TOPLUM İÇİN FAYDALI BİR ŞEY LE GÜNDEME GELMEDİNİZ.

49
8
yanıtYanıtla
iiii:

senin kimyan erkek!

38
18
yanıtYanıtla
fgfg:

sana ne ya! Türkiye''de yasaksa yurt dışında yapar evlat edinir gelir. gerçekten sana ne! evlat sahibi olmak isteyen bi kadın neden kötü bişey yapmış gibi suçluyorsunuz anne olmayı istemek suç mu, bide avukatı varmış zart zurt. . .

25
27
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

GİTSİN OZAMAN TAMAMEN YURT DİŞİNDA YAŞASIN BU TOPLUMUN SATEN RUH HALİ BOZUK ŞİMDİ BU KADINA ÖZENİRLER KENDİ COCUĞU OLDUĞU ZAMANDA COCUĞU BU İSTEKLERI İSTESE NORMAL KARŞİLİCAKLAR. ERKEK KADIN OLUCAK KADINDA ERKEK DÜNYA TERSİNE DÖNDÜ. BUNLARI COCUKLARA GÖSTERİCEĞIMIZI ALLAH NASIL YAKIN OLUNUR ONÜ ÖRETTİN. ŞİRK KOŞMAK NE SONUCLARIN OLUCAGİNİALLAH NE DERSE O OLUR OL DER VE OLURSUN. KAFANA GÖRE KADIN OLMAK İSTİYORSUN NOLDU OLDUN MU ? İSTEDİĞİN KADAR ESTETIK OL . AMA GİNEDE ANNE OLAMİYORSUN NABER LO

yanıt28
yanıt6
sadea:

bir kadın anne olmak isterse olur zaten sıkıntı kaportayı kadın yapınca kadın olunmuyor.

yanıt2
yanıt1
PELİN:

GERİZEKALILAR

40
9
yanıtYanıtla
ADSIZ:

İKİNİZİNDE AMINA PATLICAN SOKAYIM RAHATLARDINIZ BELKİ KUDURMUŞ PİSLİK CAHİL ŞEYTAN TİPLİLER SİZİ

17
29
yanıtYanıtla
İKİSİ OLMAZ:

DENİZE GERCEGİ SONUCTA ORASİDA GERCEK CİĞERCİMİ MİDYECİMİ ONADA TARAK SONUCTA ORASİ CAKMA

yanıt5
yanıt5
Seren canj:

Şeytan senin gibileri

yanıt2
yanıt7
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title