Haberler

Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastadan pankartlı teşekkür

Güncelleme:

Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastadan pankartlı teşekkür Mersin Şehir Hastanesi'nde bypass ameliyatı olan 56 yaşındaki hasta, odasına astığı pankartla başta Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti Mersin Şehir Hastanesi'nde bypass ameliyatı olan...

Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastadan pankartlı teşekkür

Mersin Şehir Hastanesi'nde bypass ameliyatı olan 56 yaşındaki hasta, odasına astığı pankartla başta Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti

MERSİN - Mersin Şehir Hastanesi'nde bypass ameliyatı olan 56 yaşındaki Hüseyin Onu, odasına astığı pankartla başta Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Uzayı keşfetmenize gerek yoktur, insanların kalbini fethetmeniz yeter" ifadeleriyle sevgisini dile getirdi.

Mersin'de yaşayan emekli imam Hüseyin Onu, 29 Nisan tarihinde göğüs ağrısı şikayetiyle Mersin Şehir ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvurdu. Korona virüs salgınına rağmen diğer hizmetlerin de devam ettiği hastanede, yapılan ön tetkiklerinde damar tıkanıklığı tespit edilen emekli imamın, bypass ameliyatı olmasına karar verildi. Hüseyin Onu, Opr. Dr. Özgür Bayrı ve Opr. Dr. Özden Vezir tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Hastanede gözetim altına alınan ve tedavisine devam edilen emekli imam Hüseyin Onu, almış olduğu sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti, odasına astığı pankartla dile getirdi. Astığı pankartta, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bey'e, Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Bahar Aydınlı'ya, doktorum Özden Veziroğlu ve ekibine, yoğun bakım ve servis çalışanlarına ve tüm Mersin Şehir Hastanesi sağlık çalışanlarımıza, kendi hayatlarını hiçe sayarak vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi bildiririm" diyen Onu, pankartın alt kısmına düştüğü notta ise "Uzayı fethetmenize gerek yoktur, insanların kalbini fethetmeniz yeter" ifadeleriyle, sağlık çalışanlarına olan sevgisini dile getirdi.

Tüm sağlak çalışanlarına bu zorlu süreçte kolaylıklar dileyen Onu, "Bu zor günlerimizde imdadımıza yetiştiler. Kendi hayatlarını, çocuklarının hayatlarını tehlikeye atarak bizim için gece gündüz çalışıyorlar. Biz aslında uçmuşuz, haberimiz yok. Mersin Şehir Hastanesi 5 yıldızlı bir hastane. Her şeyi ile çok mükemmel. Biz emin ellerdeyiz. Kalp, sevginin merkezidir, kalp damarları da sevgi yoludur. Benim sevgi yolumu açtılar burada. Ben herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kalp damar cerrahi uzmanı Özden Vezir ise hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirerek, yaptığı bu ince davranışın pandemi döneminde kendilerinin çalışma şevkini arttırdığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Şehir Hastanesi Mersin Genel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title