Haberler

Sarıçam Belediyesi Hizmet Binası Temel Atma Aşamasına Geldi

Sarıçam Belediyesi hizmet binasının inşası hızla ilerlerken, koordinatör olarak hizmet binası inşası İlbank Bölge Müdürlüğü teknik elamanlarınca da sık sık kontrol ediliyor.

Sarıçam Belediyesi hizmet binasının inşası hızla ilerlerken, koordinatör olarak hizmet binası inşası İlbank Bölge Müdürlüğü teknik elamanlarınca da sık sık kontrol ediliyor.

İlbank teknik elemanlarının kontrolünde sürdürülen Sarıçam Belediyesi hizmet binası inşası hızla ilerliyor. Temel kazı işlemlerinin yapıldığı günlerde meydana gelen yoğun yağışların geride kalması ile birlikte yüklenici firmada işleri iyice sıkılaştırdı. Zemin demir bağlama ve serme işlerinin sürdürüldüğü inşaatın şuanda temel atma aşamasına geldiği belirtilirken, hizmet binasının birkaç gün içinde temelinin atılması bekleniyor.

Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü Hizmet Binası temel alanına İLBANK Adana Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler gelerek teknik elemanlardan bilgi aldı.

Başkan Ahmet Zenbilci ile proje ve çalışmalar hakkında bir süre görüşen Sönmezler, "İnşaat tamamlandığında güzel bir binanın ortaya çıkacağını düşünüyorum. Şimdi den bende merak ediyorum" dedi.

Başkan Ahmet Zenbilci'de kısmet olursa 8 ay sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile hizmet binasını hizmete açmayı planladıklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde Kültür ve Turizm Bakanımızın katılımı ile temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz. Başbakanımızın katılımı ile de hizmete açacağız. Sarıçam'a ve Adana'ya yakışır bir hizmet binasını kazandırmayı amaçlıyoruz. İlbank Adana Bölge Müdürümüz ve teknik elemanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmet binası Adana'da kamu binaları içinde örnek olacağını umuyorum." diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title